Inundatii in Romania. IGSU: Au fost afectate 44 de localitati din 16 judete ale tarii
Social

Pericol de inundatii in Satu Mare, INHGA a emis Cod Portocaliu

Cod portocaliu de inundatii pe raul Crasna, in judetul Satu Mare. Hidrologii au decis ca Raul Crasna, pe sectorul din aval de statia Domanesti, sa fie sub avertizare cod portocaliu de inundatii de sambata pana duminica dupa-amiaza, atentionarea cod rosu pe sectorul Domanesti – Berveni al raului fiind ridicata.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), de sambata, ora 14.00, pana duminica, la ora 16.00, va fi instituit codul portocaliu pe raul Crasna, pe sectorul indiguit din aval de statia Domanesti (judetul Satu Mare).

Avertizarea cod rosu pe raul Crasna, pe sectorul Domanesti- Berveni, care fusese emisa anterior, pana sambata, la ora 20.00, va fi ridicata de la ora 14.00.

Noua atentionare a fost emisa ca urmare a mentinerii nivelurilor peste cotele de aparare, dupa propagarea viiturilor formate anterior in amonte, a precizat INHGA.

Foto: HotWeek.ro

Stiri pe aceeasi tema

Radu Zamfir, medic in chirurgie generala si cercetator stiintific, este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant

Cristiana Petrariu Bota

Nepotul Regelui va participa la inmormantarea Majestatii Sale, in ciuda disputei cu Principesa Margareta

Cristiana Petrariu Bota

REZIDENTIAT 2016. Protest al medicilor rezidenti care au promovat examenul si nu au primit un loc de munca

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult