Soferii care vor incalca regulile noului Cod Rutier ar putea fi obligati sa sustina din nou examenul scris
Social

PERMISE AUTO 2015: Cei care au picat proba practica la examenul auto nu mai trebuie sa repete proba teoretica

PERMISE AUTO 2015: Permisul de conducere se ia mai usor, incepand de luni, 5 octombrie 2015. Potrivit unui ordin emis de Ministerul de Interne, care intra in vigoare de astazi, persoanele care au picat proba practica la examenul auto nu mai trebuie sa repete proba teoretica pentru a obtine permisul de conducere, asa cum cereau prevederile pana acum. 

Regula se aplica doar pentru persoanele care au trecut de proba teoretica dupa data de 5 octombrie. Cei care au dat proba teoretica inainte de aceasta data si o pica pe cea practica, vor repeta si proba teoretica.

PERMISE AUTO 2015: Cursantii care au trecut de proba teoretica pot da de mai multe ori proba practica in decursul unui an. Potrivit noului regulament, persoanele trebuie sa vina doar cu dovada ca dupa examenul auto picat au mai efectuat sase ore de pregatire practica si sa achite taxa de reexaminare.

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO 2015: Modificari la permisul de conducere. Cum obtii permisul auto din 5 octombrie 2015

Programarea pentru un nou examen practic se va face in minimum 15 zile de la declararea „respins” la examenul precedent si in maximum un an. In cazul in care candidatii nu reusesc sa treaca de proba practica in decursul unui an, acestia vor trebui sa inceapa un nou curs de pregatire si sa dea din nou proba teoretica.

PERMISE AUTO 2015: Cei care doresc un permis de conducere pentru moped si pot dovedi ca au absolvit cursuri de legislatie rutiera pe drumurile publice inainte de data de 19 ianuarie 2013 se pot prezenta la examenul de proba practica fara sa mai fie nevoiti sa faca dovada absolvirii unei scoli de soferi.

Related posts

O noua pista in cazul crimelor de la Caracal. Politistii le cauta pe cele doua fete in locatii noi

Ioana Badulescu

Politista Raluca Domuta a primit premiul pentru cea mai buna politista din lume, pentru misiunile din Haiti

Lucy Ionesco

Cum a ratat Romania Agentia Europeana a Medicamentului. Noul sediu EMA va fi la Amsterdam, dupa o competitie gen Eurovision

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult