11.4 C
România
20 octombrie 2020
IBM, Google sau Apple fac angajari mai degraba pe baza aptitudinilor, decat pe baza diplomelor
Externe

Person Finder de la Google va ajuta la gasirea persoanelor disparute din Nepal

Google va ajuta la gasirea disparutilor din Nepal prin aplicatia „Person finder”. Serviciul online „Person finder” a fost creat pentru ca supravietuitorii  cutremurului din Nepal si ai avalanselor de pe muntele Everest create de replica acestuia,  sa intre in legatura cu rudele sau alte persoane care doresc sa afle informatii despre acestia.

Serviciul online „Person finder” este , de fapt, o baza de date care are drept scop gasirea unor persoane disparute in urma unor catastrofe naturale si a fost infiintat in 2010, dupa catastrofa tsunami-ului din Haiti.

Functiile de baza „I’m looking for someone” si „I have information about someone” („Caut pe cineva” si „Am informatii despre cineva” pot contine fotografii, detalii despre aspectul fizic si conturi de pe retelele de socializare ale persoanelor date disparute.

Stiri pe aceeasi tema

Mesajul lui Trump pentru Kim Jong Un: Sa se tina bine!

Ioana Badulescu

Dialog agresiv de la distanta intre Recep Erdogan si Guvernul Israelului

Delia Ion

Ce prevede proiectul de acord pentru Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult