Petre Toba: Pentru limitarea efectelor meteo periculoase au fost mobilizati peste 14.800 de angajati ai MAI

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 6, 2015 18:50

Petre Toba: Pentru limitarea efectelor meteo periculoase au fost mobilizati peste 14.800 de angajati ai MAI

Seful Politiei Romane, chestor Petre Toba, a anuntat vineri, in videoconferinta cu prefectii, ca la nivelul judetelor aflate sub avertizare Cod Galben de ninsori si viscol au fost luate toate masurile care se impun si a precizat ca pentru asigurara interventiilor de limitare a efectelor meteo periculoase, la nivel national au fost mobilizati peste 14.800 de angajati ai MAI.

HotWeek.ro iti recomanda si: Ion Sandu, director ANM: Codul Portocaliu, activat pentru trei judete. Atentie, viscol puternic in Muntenia si Dobrogea

“La acest moment pentru asigurara interventiilor de limitare a efectelor meteo periculoase, la nivel national avem mobilizati peste 14.800 de angajati ai MAI. La nivelul judetelor aflate sub avertizare de cod galben, au fost luate masurile necesare. De asemenea, politistii de la circulatie, de la ordine publica sunt in strada, la datorie si avem pregatita si o rezerva de interventie daca situastia o va impune. Suntem pregatiti pentru a face fata oricarei situatii”, a declarat seful Politiei Romane.

Amintim ca ANM a emis o avertizare meteo de ninsori si viscol valabila in intervalul 6 februarie 2015, ora 16:00 – 7 februarie 2015, ora 14:00, pentru jumatatea de sud a tarii.

HotWeek.ro iti recomanda si: Alerta! Ninsori si viscol puternic in urmatoare zile. Detalii

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.