OMV Petrom
Economie

Petrom a descoperit un nou zacamant de petrol in Romania, zona se afla in explorari

Compania Petrom a descoperit un nou zăcământ important de petrol în estul României, compania nu a precizat daca este vorba de blocurile exploratorii de la Adjud sau Urziceni.

Ar fi vorba despre un câmp de hidrocarburi descoperit la mare adâncime, iar zona respectivă este explorată în această perioadă împreună cu americanii de la Hunt Oil.

Potrivit economica.net, oficialii Petrom au spus că rezultatele sunt foarte promiţătoare. Încă din 2010, Petrom şi Hunt Oil explorează, în comun, în România 2 blocuri – la Adjud şi la Urziceni Est, aşadar e posibil să fie una dintre aceste zone.

Cum hidrocarburile au fost descoperite la mare adâncime, e de aşteptat ca şi investiţiile ulterioare să fie mai mari.

Stiri pe aceeasi tema

Platforma transparenta-bugetara.gov.ro, lansata de Finante cu scopul de creste transparenta cheltuirii banilor publici

Cristiana Petrariu Bota

Lista ANAF a persoanelor cu datorii la stat, publicata luni

Cristiana Petrariu Bota

SALARII. Ministrul Muncii: Salariile bugetarilor vor creste, in fiecare an, cu 25% din diferenta dintre salariul pe care urmeaza sa il aiba in 2022 si cel din prezent

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult