Mireasa pentru Fiul Meu, gala din 8 octombrie
Viata bate filmul

Petru, finalist Mireasa pentru Fiul Meu sezonul 6, a lasat totul si a inceput un nou capitol in viata lui alaturi de un campion. FOTO

Petru Butnaru, finalist in sezonul 6 al emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, a plecat usor dezamagit de sfarsitul neasteptat al show-ului matrimonial, dar viata lui pare a intra pe un trend pozitiv. Aflat la Oradea pentru o perioada, Petru a decis zilele trecute sa plece la Bucuresti, unde s-a intalnit si-a unit fortele cu un campion.

Fostul concurent de la Mireasa pentru Fiul Meu s-a intalnit cu Bogdan Juratoni, un cunoscut pugilist, cu care pare a fi inceput o colaborare pe linie sportiva. In prezent antrenor de box, Bogdan Juratoni pare a fi destul de apropiat de Petru, care scrie intr-o postare pe pagina sa de socializare ca ii asteapta pe cei interesati sa ia lectii de box cu Bogdan si lectii de fitness cu el.

„Prima zi la Bucuresti. Fratele meu antrenor de BOX.Pt. cine doreste lecti de box cu Juratoni Bogdan si fitness cu mine, pt. detalii ma puteti contacta”, a scris Petru.

Usor demoralizat dupa ce a parasit competitia Mireasa pentru Fiul Meu, Petru a decis in cele din urma sa inceapa un nou capitol din viata lui. Desi initial intentiona sa plece in strainatate, deocamdata se pare ca a abandonat aceasta idee.

Image may contain: 2 people, people standingDealtfel, el a postat zilele trecute un mesaj trist despre experienta avuta in strainatate, dar si despre experienta avuta in emisiune. Petru subliniaza ca a renuntat la tot pentru a participa la Mireasa pentru Fiul Meu, dar… totul s-a intors la 180 de grade, pentru ca show-ul s-a terminat neasteptat de repede.

„Ultima zi in Linz, am lasat acolo multe amintiri, greseli, oameni dragi, oameni rai, interese.Goana dupa bani m- a facut pierdut, debusolat. Sper apele sa fie mai linistite si urmatoarea mea calatorie sa fie mai luminoasa”, a scris Petru.

Apoi, concurentul a adaugat un comentariu: „Poza e facuta inainte sa intru in emisiune cand am renuntat la tot crezand ca va fi bine…. Inca nu plec din tara, defapt nu stiu care e urmatoarea colatorie. Ce stiu e ca timpul le rezolva pe toate….”.

Noi ii dorim lui Petru sa fie sanatos si sa aiba o viata fericita!

Bogdan Juratoni are 27 de ani, are in palmares doua medalii de bronz ca amator, una la mondiale in 2011 si una la europene in 2013. In 2012 a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Londra, iar in 2016 a tintit calificarea la JO de la Rio, insa fara succes.

Vezi si: Emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu ar putea continua!

O fosta concurenta de la Mireasa pentru Fiul Meu, afectata de gestul unor antifani

Constantina si Raymond, fosti concurenti ai MPFM, au anuntat cand fac nunta! Mirela Vaida le va canta la nunta! FOTO-VIDEO

Mirela Boureanu Vaida, adevaratul motiv pentru care nu a revenit la Mireasa pentru Fiul Meu 

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, indoor

Articole asemănătoare

ANDREEA BRAGA, NEXT STAR 2016. Andreea din Rep. Moldova, castigatoare NEXT STAR din 11 februarie 2016?

Lucy Ionesco

Alexandru Marian la ROMANII AU TALENT: Fum, flacari si muzica rock

Lucy Ionesco

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 3, 26 AUGUST 2015. Neriman merge la Macit pentru a recupera bratara

Delia Ion