Social

Piata Victoriei, mai curata decat a fost vreodata dupa protestul de azi-noapte la care au participat 150.000 de oameni

Oamenii care au iesit, vineri noapte, la protestul din Piata Victoriei au dat un exemplu de buna-purtare. Desi la Guvern au manifestat peste 150.000 de oameni, dupa plecarea lor, Piata Victoriei arata mai curata ca niciodata.

Imagini cu Piata Victoriei dupa protest au fost postate de internauti pe retelele de socializare. HotNews.ro scrie ca, dupa plecarea celor 150.000 de oameni, zona din preajma Guvernului a ramas luna.

Cei prezenti in strada au avut grija sa nu faca mizerie in timpul protestului, iar la miezul noptii, cand protestul s-a incheiat, mai multe echipe de voluntari s-au apucat de facut curat in zona Piata Victoriei.

„Zeci de manifestanti au facut curatenie in Piata Victoriei la sfarsitul fiecaruia dintre protestele gigantice din ultimele zile. Inarmati cu saci de gunoi menajer, tinerii au adunat toate peturile si resturile din spatiul aflat in fata Guvernului si au lasat piata curata”, scrie sursa citata.

Sursa foto: Victor Cozmei/Facebook

Image may contain: night and outdoor

Articole asemănătoare

Taxa auto, discutata intr-o noua varianta de calcul in grupul de lucru interministerial

Ioana Badulescu

Incendiu la metrou in Piata Romana, doua persoane au ajuns la spital. Metroul spre Universitate a fost evacuat

Lucy Ionesco

Doua mii de femei mor in fiecare an din cauza cancerului de col uterin. Un program de screening pentru depistarea acestei boli va fi derulat cu fonduri europene

Ioana Badulescu