Viata bate filmul

PIXEE FOX a bagat 120.000 de dolari in operatii estetice

Pixee Fox a investit 120.00 de euro in propriul trup s-a operat de la sprancene la labii. De la fata care locuia langa Stockolm, tanara Pixee Fox arata ca o Barbie Girl si spune ca nu se opreste aici.

„M-am ascuns la inceput de toata lumea. Duceam o dubla viata. A fost o alegere persoanal de a cauta medicii potriviti. Acum imi dau seama ca cea mai mare problema eram eu. Cand incep sa devin eu insami si oamenii din jurul meu s-au schimbat”, a spus Pixee Fox. O opresc pe strada oamenii si ii spun ca seamana cu eroi din benzile desenate, a spus Pixxie, care a adaugat ca nu prea merge pe-afara.

Pixee Fox spune ca de 2 ani de zile isi transforma corpul si mai are de facut cam 15 operatii. Pixee Fox a bagat 120.000 de dolari in operatii estetice si vrea sa investeasca in total circa 250.000 de dolari.

„Pot face orice face un om normal. Sunt anumite lucruri pe care le facmai dificil. Sunt multumita de corpul meu, dar mie imi place cum sunt. De asta o si fac, o fac pentru mine. Nu se fac sutiene pe masura mea. Le ajustez pentru a le potrivit dimensiunilor mele. Pot manca tot ce vreau, dar simt ca organismul meu are nevoie de foarte multe legume si fructe. Nu am un regim foarte strict.

Corpul meu este opera mea de arta. Sunt propriul meu sculptor. Trebuie sa-ti mearga mintea, trebuie sa stii ce faci. Am grija de corpul meu, este un atasament pe viata si nu exista cale de intoarcere. Ma voi asigura ca fiica mea este foarte frumoasa si are tot ce ii trebuie. Eu voi sustine ca este frumoasa asa cum este, dar daca simte nevoia unei schimbari, ii voi explica.

Stiri pe aceeasi tema

Program supermarketuri de Sf. Maria – 15 August 2017. Program Carrefour, Auchan, Real, Mega Image, Profi, Peny, Billa

Bogdan

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Ce program au unitatile Raiffeisen Bank de Sf. Andrei si Ziua Nationala

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 FEBRUARIE 2016. Florin, clipuri deocheate postate pe un site dedicat homosexualilor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult