Life

Placido Domingo, cunoscutul tenor spaniol, va fi supus unei operatii

Placido Domingo ajunge pe masa de operatie. Tenorul spaniol Placido Domingo va fi supus unei interventii chirurgicale. RFI transmite ca medicii îi vor extirpa vezica biliară, la începutul săptămânii viitoare.

Tenorul va lipsi de la patru reprezentaţii programate luna aceasta ale operei Tosca, pe care trebuia să o dirijeze la Metropolitan Opera din New York.

Placido Domingo (74 de ani) va fi înlocuit de dirijorul italian Marco Armiliato în cadrul spectacolului de vineri, 16 octombrie, apoi de Paolo Carignani, în zilele de 21, 24 şi 29 octombrie, potrivit Metropolitan Opera.

Tenorul spaniol ar urma să revină în activitate pe 2 noiembrie.

În luna aprilie 2016, Placido Domingo îşi va relua rolul principal Simon Boccanegra din opera lui Verdi, tot la Metropolitan Opera din New York.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Specialistii din industrie vin la BrandingNITE, noaptea insomniilor de branding, pe 24 noiembrie

Ioana Badulescu

Cum au câştigat Borcea şi Victor Becali o sentinţă la limita legii.

Teodora Badescu

Ziua de 1 Martie aduce cu ea primavara. Care este povestea Martisorului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult