Soferii care vor incalca regulile noului Cod Rutier ar putea fi obligati sa sustina din nou examenul scris
Social

Plata pentru permisul de conducere si certficatul de inmatriculare se face online si nu la ghiseele la Directiile de Regim Permise si Inmatriculare 

Plata pentru permisul de conducere si certficatul de inmatriculare se face online, incepand de joi, prin ghiseul.ro. Ghiseele de la Directiile de Regim Permise si Inmatriculare nu vor mai primi platile in numerar incepand din 30 septembrie 2020, informeaza Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei.

Asadar, ghiseele vor mai fi disponibile doar pana la sfarsitul lunii septembrie pentru acest tip de serviciu.

„De la crearea Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei, peste 50 de noi tipuri de servicii publice au fost integrate in platforma www.ghiseul.ro, fiind accesibile la un click distanta. Astazi, am facut inca un pas catre interoperabilitatea institutiilor publice. Dar, eforturile echipei ADR pot fi incununate de succes doar daca actionam impreuna. Va indemn sa fiti responsabili si sa folositi aceste mijloace online de plata. Va protejati de riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19 si economisiti timp pretios. Interconectand institutiile publice, digitalizam Romania si transformam cozile in click-uri”, a afirmat vicepresedintele ADR, Octavian Oprea.

Plata la ghisee mai este permisa pana la data de 30.09.2020. Dupa aceasta data, platile nu vor mai putea fi efectuate, in numerar, la ghisee.

Contravaloarea placilor cu numere de inmatriculare, taxele de pastrare combinatie cu numar de inmatriculare sau tarif atribuire numar preferential, modalitatile de plata nu se modifica si pot fi platite la ghiseele serviciilor publice comunitare.

Documentele de plata emise anterior isi pastreaza valabilitatea. Pe www.ghiseul.ro pot fi achitate in prezent peste 300 de tipuri de plati.

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Justitiei a anuntat ca va publica dosarul de candidatura al procurorului general Augustin Lazar

Ioana Badulescu

Modificari la normele de aplicare ale Legii Codului Fiscal. Au fost completate prevederile privind depunerea declaratiilor

Cristiana Petrariu Bota

George Scutaru, fost consilier prezidential al lui Iohannis, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult