Comisia Iordache a adoptat modificarea articolului 297 din Codul Penal cu privire la infractiunea de abuz in serviciu
Politica

Platforma Romania 100: Prin modificarile la Codurile penale, cei din PSD-ALDE transforma Romania intr-un paradis penal

Platforma România 100 susține, într-un comunicat de presă, ca cei din Coaliția PSD- ALDE se pregătesc să transforme România într-un paradis penal, ca reacție la modificările la Codul de Procedură Penală. „Niciunul dintre noi nu se va mai simți și nu va mai fi în siguranță în această țară”, atentioneaza Platforma România 100.

”Cei mai importanți oameni din stat vor să reducă la tăcere DNA, instituția care a dat comunicatele menționate mai sus, introducând, prin modificările la Codul de Procedură Penală, interdicția parchetelor de a comunica public despre anchete pe rol sau aflate în cameră preliminară.

Nu vom mai avea comunicate ale DNA, DIICOT sau ale altor structuri de parchet cu privire la puneri sub acuzare, inculpări sau trimiteri în judecată. Însă cel mai important aspect al acestui demers politic de subminare a unei justiții independente și funcționale este faptul că niciunul dintre noi nu se va mai simți și nu va mai fi în siguranță în această țară. Cetățenii români nu-și vor mai simți copiii în siguranță în propria țară”, se precizează în comunicat.

Articole asemănătoare

Elena Basescu revine in prim-plan cu declaratii la adresa lui Iohannis si Ponta

Lucy Ionesco

De ce l-a sustinut Iliescu pe Dragnea sa ajunga in fruntea PSD

Lucy Ionesco

Florin Iordache sustine ca nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia, precizand ca nu a cerut asistenta acestui for

Ioana Badulescu