Plus, partidul lui Ciolos, isi alege propriul candidat la alegerile prezidentiale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 13, 2019 12:46

Plus, partidul lui Ciolos, isi alege propriul candidat la alegerile prezidentiale

Consiliul National al PLUS, care se desfasoara sambata in paralel cu Congresul USR, a decis ca de luni sa inceapa procedura de alegeri pentru propriul candidat la alegerile prezidentiale si sa isi desemneze si candidatul la Primaria Capitalei.   

Potrivit Digi24.ro, care citeaza surse din partid, procedura de alegeri va dura doua saptamani, urmand ca cei doi, candidatul la alegerile prezidentiale din partea PLUS si candidatul la Primaria Capitalei, sa fie inclusi in oferta pe care partidul lui Ciolos o va pune pe masa la negocierile cu USR pentru incheierea protocolului Aliantei. 

Daca cele doua partide vor bate palma sa formeze o alianta, vor prezenta la prezidentiale un tandem – candidat la prezidentiale si candidat pentru functia de prim-ministru.

In acest moment Dacian Ciolos ar fi candidatul PLUS pentru ambele pozitii, insa, in interiorul partidului se vorbeste si despre alte variante, in cazul in care Dacian Ciolos nu va dori sa renunte la pozitia de lider al grupului Renew in Parlamentul European.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.