PMP
Comunicate

PMP Prahova scade cheltuielile cu intretinerea la bloc si reinitiaza proiectul 160 ron/gigacaloria

COMUNICAT DE PRESA – Partidul Mișcarea Populară Prahova scade cheltuielile cu întreținerea la bloc!Partidul Mișcarea Populară Prahova reinițiază PROIECTUL „160 RON/ Gcal”

Ținând cont de faptul că marți este 1 Septembrie, iar vacanța de vară este aproape de final, se impune ca împreună cu cetățenii Municipiului Ploiești să ne pregătim cu toții pentru perioada lunilor de iarnă.

Astfel, Partidul Mișcarea Populară Prahova reinițiază PROIECTUL „160 RON/ Gcal”. Pentru acest proiect solicităm tuturor locuitorilor Municipiului Ploiești să contribuie la succesul acestei inițiative.

În acest sens invităm toți cetățenii care doresc să sprijine PROIECTUL „160 RON / Gcal”, să se implice în campania de strângere de semnături, în vederea propunerii spre aprobare în Consiliul Local Ploiești a unui proiect de Hotărâre care să stabilească prețul unitar de 160 RON / Gcal.

Mișcarea Populară dorește să sprijine cetățenii Municipiului Ploiesti, care în acest moment sunt racordați la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, solicitând Consiliului Local al Municipiului Ploiesti să reducă din povara care apasă pe umerii tuturor celor care sunt obligați să se încălzească în lunile de iarnă cu agent termic foarte scump.

Stiri pe aceeasi tema

BORIS PASTERNAK, autorul romanului DOCTOR JIVAGO, sarbatorit pe 11 februarie

Cristiana Petrariu Bota

Elevii romani si programarea creativa. Iata rezultatele celui mai mare concurs de gandire computationala

Cristiana Petrariu Bota

CAPIMED condamna Ministerul Romanilor de Pretutindeni pentru lipsa totala de interes pentru romanii din diaspora

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult