5.9 C
România
29 octombrie 2020
PMP
Comunicate

PMP Prahova scade cheltuielile cu intretinerea la bloc si reinitiaza proiectul 160 ron/gigacaloria

COMUNICAT DE PRESA – Partidul Mișcarea Populară Prahova scade cheltuielile cu întreținerea la bloc!Partidul Mișcarea Populară Prahova reinițiază PROIECTUL „160 RON/ Gcal”

Ținând cont de faptul că marți este 1 Septembrie, iar vacanța de vară este aproape de final, se impune ca împreună cu cetățenii Municipiului Ploiești să ne pregătim cu toții pentru perioada lunilor de iarnă.

Astfel, Partidul Mișcarea Populară Prahova reinițiază PROIECTUL „160 RON/ Gcal”. Pentru acest proiect solicităm tuturor locuitorilor Municipiului Ploiești să contribuie la succesul acestei inițiative.

În acest sens invităm toți cetățenii care doresc să sprijine PROIECTUL „160 RON / Gcal”, să se implice în campania de strângere de semnături, în vederea propunerii spre aprobare în Consiliul Local Ploiești a unui proiect de Hotărâre care să stabilească prețul unitar de 160 RON / Gcal.

Mișcarea Populară dorește să sprijine cetățenii Municipiului Ploiesti, care în acest moment sunt racordați la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, solicitând Consiliului Local al Municipiului Ploiesti să reducă din povara care apasă pe umerii tuturor celor care sunt obligați să se încălzească în lunile de iarnă cu agent termic foarte scump.

Stiri pe aceeasi tema

PNTCD face apel la tinerii taranisti din anii 90 sa se intoarca acasa

Cristiana Petrariu Bota

Se apropie ziua de nastere a lui Nichita Stanescu. Apel catre presa din Romania!

Cristiana Petrariu Bota

Actiuni de protest decise de Federatia Sanitas. Printre revendicari, eliminarea plafonului de 30% pentru acordarea sporurilor specifice care, daca va fi aplicat, va duce la scaderea salariilor

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult