Ce spune Nicusor Dan despre Ciprian Ciucu, candidatul M10 la Primaria Capitalei
Breaking NewsPolitica

PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan (USR) pentru a fi candidat la Primaria Capitalei

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca partidul pe care il conduce il sustine pe Nicusor Dan (USR) pentru a fi candidat la Primaria Capitalei.

„Am fost nevoit sa fac un pas inapoi. N-a mai contat punctul meu de vedere. Dorinta de a asigura o guvernare europeana a Bucurestiului, de a solutiona problemele Bucurestiului, nu a mai putut fi indeplinita. In 2016, bucurestenii au luat o decizie care a dus orasul in pragul falimentului. Solutia aceasta a facut praf Bucurestiul si a creat mai multe probleme”, a spus Ludovic Orban.

PNL a efectuat o cercetare sociologica ampla la nivelul fiecarui sector, a mai explicat liderul PNL, precizand ca rezultatul acestei cercetari a dus la sustinerea acordata candidatului USR.

„A rezultat clar ca toti candidatii PNL au sansa de a castiga alegerile pentru Primaria Capitalei, dar nu avem garantia ca pot castiga batalia cu PSD.

In urma discutiilor pe care le-am avut cu Nicusor Dan, discutii care au vizat problematica Bucurestiului, solutiile pentru marile probleme pentru Capitala Romaniei, am decis sa-l propun ca si candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL”, a completat Orban.

„Singurele discutii pe care le-am avut cu Nicusor Dan sunt cele legate de problemele capitalei si de solutiile pe care el le-a propus. Facem un sacrificiu pentru ca renuntam la vointa de a avea un candidat propriu, un candidat care nu este al PNL”, a incheiat acesta.

 

Related posts

Medicii, obligati la garzi de 48 de ore. Cadrele medicale spun ca prevederea este abuziva si vorbesc de o noua greva generala

Lucy Ionesco

Generalul COLDEA, dupa ce a fost audiat in Parlament: Resping toate atacurile, sunt nefondate

Lucy Ionesco

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Marin, revocat din functie de CGMB

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult