PNL a votat desemnarea lui Dacian Ciolos drept candidat pentru functia de premier

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 2, 2016 18:23

PNL a votat desemnarea lui Dacian Ciolos drept candidat pentru functia de premier

Consiliul National al PNL a votat in unanimitate, miercuri, sustinerea lui Dacian Ciolos pentru functia de premier si platforma sa Romania 100. Reuniunea a avut loc la Palatul Parlamentului, pe scena fiind prezent si Dacian Ciolos, alaturi de presedintele PNL, Alina Gorghiu, coordonatorul campaniei, Gheorghe Falca si secretarul general al liberalilor, Ilie Bolojan.

PNL a votat in unanimitate sustinerea platformei Romania 100, a premierului Dacian Ciolos si desemnarea acestuia drept candidat pentru functia de premier. Consiliul National al PNL s-a incheiat in jurul orei 17.30. “Vom auzi din gura Guvernului Ciolos foarte multe lucruri in urmatorii 4 sau poate 8 ani de zile“, a declarat liderul PNL, Alina Gorghiu.

Va multumesc si celor care sunteti aici, si celor care au inteles sa faca pasul in lateral si ne urmaresc acum de la televizor. Prin schimbare, putem sa recastigam increderea celor pe care i-am pierdut de ani de zile. Diferenta intre noi si PSD tine nu doar de faptul ca liberalii au facut istorie de peste 140 de ani, ci de faptul ca liberalii vor face istorie mult timp de acum incolo. Vom auzi din gura Guvernului Ciolos foarte multe lucruri in urmatorii 4 sau poate 8 ani de zile“, a adaugat liderul PNL.

Prezent la reuniune, Dacian Ciolos a spus ca odata cu alegerile parlamentare, exista inca o sansa ca, impreuna cu PNL, sa castige increderea oamenilor. De asemenea, Ciolos a explicat ca prin majorarile salariale facute “populist si electorialist” se risca viitorul romanilor.

La randul ei, Gorghiu a tinut sa ii transmita liderului PSD Liviu Dragnea ca nu va fi “niciodata prim-ministrul Romaniei“.

Domnule Dragnea, nu mai sperati, nu veti fi niciodata prim-ministrul Romaniei!”, a incheiat Alina Gorghiu, in aplauzele colegilor. O singura concluzie am: Vom invinge PSD in alegeri, pentru ca astazi diferentele intre PNL si PSD sunt mai clare ca niciodata. Suntem partidul care a sustinut Guvernul lui Dacian Ciolos un an de zile“, a mai spus Gorghiu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.