PNL are noi reguli de aparitie la TV. Ce vor trebui sa faca liberalii invitati la emisiuni televizate

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 7, 2016 11:39

PNL are noi reguli de aparitie la TV. Ce vor trebui sa faca liberalii invitati la emisiuni televizate

PNL are noi reguli de aparitie a membrilor sai la televizor. Astfel, membrii PNL care sunt invitati la emisiuni televizate vor putea accepta aparitia in spatiul public doar dupa ce primesc acordul purtatorului de cuvant Ionut Stroe sau al prim-vicepresedintelui PNL Adriana Saftoiu, transmite B1 TV.

Noile reguli impuse liberalilor vor trebui respectate, iar cei care nu o fac, nu vor mai avea permisiunea de a participa la emisiuni televizate. Intr-o interventie la B1 TV, Ionut Stroe a incercat sa prezinte o varianta nuantata a acestei decizii, afirmand ca nimeni nu vrea sa cenzureze pe nimeni si ca este normal pentru un partid mare sa stabileasca reguli care eficientizeze comunicarea. Ionut Stroe a mai subliniat ca decizia nu a fost luata pentru a elimina pe cineva din spatiul public.

Sunt masuri pe care orice partid serios ar trebui sa le ia pentru a imbunatati comunicarea, pentru a fi cat mai eficienti si pentru a avea impactul dorit pe mesajele trimise.

Nimeni nu-si propune sa cenzureze exprimarea in PNL, cum nimeni nu impune sanctiuni. Noi ne ocupam de a realiza acea exactitate in transmiterea mesajelor. Orice organizatie politica sau de alta natura are prioritati in comunicare ori o ideologie pe care incearca sa o transpuna in comunicarea publica. Nu ne propunem a elimina de pe TV pe nimeni”, a declarat Stroe la B1 TV.

Moderatoarea de la postul de televiziune citat l-a intrebat pe purtatorul de cuvant al PNL de ce nu este cenzura, in conditiile in care Bodea si Paleologu au fost exclusi din partid tocmai in urma unor luari de pozitii publice. Ionut Stroe a raspuns ca ”cei doi au fost exclusi din alte motive: atacuri care nu au justificare, lucuri neadevarate spuse si atacuri care tin mai mult de educatie”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.