Politica

PNL Bucuresti, dupa ce Primaria Capitalei a ratat licitatia pentru autobuze noi: Daca prostia ar durea, administratia Firea ar fi in dureri perpetue

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a reactionat, intr-un comunicat transmis presei, dupa ce Primaria Capitalei a ratat licitatia pentru autobuze noi in Bucuresti din cauza unui viciu de procedura. „Daca prostia ar durea, administratia Firea ar fi in dureri perpetue”, a comentat Cristian Busoi. 

„Nu exista dovada mai clara de incompetenta a actualei administratii a Capitalei decat ratarea licitatiei pentru achizitionarea a 400 de autobuze din cauza unui viciu de procedura. Ca cetatean, cand auzi ca aparatul administrativ rateaza o licitatie importanta din cauza ca nu defineste corect termenul de depunere a ofertelor si incurca data de 16 cu cea de 14 august, nu poti decat sa te gandesti ca daca prostia ar durea, administratia Firea ar fi in dureri perpetue”, a declarat Cristian Busoi, intr-un comunicat.

Liderul PNL Bucuresti a mai declarat ca explicatia oficiala, „precum ca instructiunile de elaborare a anuntului nu sunt clar explicate in manualul de utilizare al SEAP- este penibila”.

Reamintim ca licitatia Primariei Bucuresti pentru 400 de autobuze noi a fost anulata automat de Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) in urma a ceea ce Primaria a denumit „un viciu tehnic”. Ca urmare a acestei anulari, licitatia va fi reluata, luna octombrie fiind anuntata ca dead-line pentru deciderea castigatorilor.

Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Liviu Dragnea despre suspendarea privatizarilor timp de 5 ani

Bogdan

ELENA UDREA accepta provocarea lansata de fostul premier Emil Boc

Bogdan

Hanibal Dumitrascu: Iohannis a venit in politica cu 6 case, s-ar putea sa ajunga la 6 palate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult