PNL forteaza doua tururi de alegeri locale. Gorghiu: Am bifat toate etapele, am sperante mari!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 7, 2016 16:59
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

PNL forteaza doua tururi de alegeri locale. Gorghiu: Am bifat toate etapele, am sperante mari!

PNL a dat in judecata Guvernul Romaniei, fortand doua tururi de alegeri locale. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca luni va fi primul termen de judecata si a adaugat ca are sperante mari legate de deznodamantul acestei proceduri.

“Am sperante mari legate de deznodamantul acestei proceduri. Dorinta noastra, exprimata inca de la inceputul dezbaterilor de la Parlament pe tema alegerilor in doua tururi, a fost sa se organizeze alegeri in doua tururi de scrutin. Astazi suntem in masura sa spunem ca am bifat toate etapele procedurale, luni 11 aprilie va fi primul termen de judecata si speram ca instanta sa transmita la Curtea Constitutionala decizia”, a spus Alina Gorghiu la B1 TV.

Totodata, liderul PNL a adaugat ca dupa termenul care ar urma sa fie dat de Curtea Constitutionala, pentru judecatorii CCR ar urma un nou termen de judecata, la finalul caruia isi doreste ca alegerile locale sa fie organizate in doua tururi de scrutin.

Iti recomandam si: SONDAJ INSCOP. PNL este singurul partid care scade in intentiile de vot ale romanilor

“CCR va da un termen, va fi o judecata a celor care sunt astazi judecatori la CCR, va fi o solutie pe care eu o gandesc si mi-o doresc in sensul solutiilor pe care si le doresc cei din societatea civila. Imi doresc sa ne asteptam la doua tururi de scrutin”, a mentionat Gorghiu.

Amintim ca Guvernul Ciolos a adoptat in data de 10 februrie o serie de hotarari referitoare la alegerile locale prin care a stabilit data alegerilor, calendarul evenimentelor si a luat o serie de alte masuri organizatorice. Actele normative au intrat in vigoare pe 22 martie, insa un aspect foarte important este acela ca partidele si viitorii candidati care doreau revenirea la alegeri in doua tururi de scrutin au putut ataca la Curtea Constitutionala legea alegerilor intr-un singur tur printr-o metoda ceva mai ocolita.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.