PNL
Breaking News

PNL iar a ramas fara candidat! Marian Munteanu si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu se pot castiga lupte fara loialitate

Marian Munteanu si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt facut, miercuri dupa-amiaza, la sediul PNL. Marian Munteanu a reclamat o campanie agresiva la adresa sa si a adaugat ca nimic din ce s-a spus nu il incrimineaza. Totodata, Munteanu a tinut sa condamne modul in care unii candidati ai PNL s-au desolidarizat de campania sa si a explicat ca fara loialitate si solidaritate nu se pot castiga lupte.

Totodata, Marian Munteanu a precizat ca a discutat cu conducerea PNL si cu reprezentanti din sectoare, in incercarea de a gasi o formula care sa rezolve problema, insa a mentionat ca nu s-a gasit nicio formula de unitate.

„Aceasta campanie desfasurata intr-un spirit de agresivitate nemaipomenita m-a fortat sa dau raspunsurile cuvenite la intrebarile, aluziile, calomniile furnizate din aproape toate directiile. Va spun din capul locului ca nimic din ceea ce s-a spus nu e de natura a ma incrimina in mod real. Acum, singurul meu obiectiv a fost binele bucurestenilor. De aceea am raspun invitatiei PNL de a ma alatura unei echipe care sa schimbe lucrurile.

Primari candidati s-au desolidarizat de campania mea, au fost voci tematoare in diverse organizatii. In momentul in care aceasta echipa e pusa in primejdie datoria mea e sa actionez in asa fel incat sa nu contribui la adancirea unor disensiuni. Din acest punct de vedere am avut discutii in ultimele doua zile cu liderii partidului, cu reprezentanti din sectoare, in incercarea de a gasi o formula care sa rezolve aceasta problema, din pacate a fost dificil sa gasim o formula de unitate. Nu se pot castiga lupte fara loialitate, solidaritate reciproca”, a spus Marian Munteanu.

Citeste si:  Purtatorul de cuvant al PNL despre colegii care s-au dezis de Munteanu: Nu impunem vreo campanie comuna!

Scandal in PNL. Doi candidati la primariile de sector se leapada de Marian Munteanu

PNL l-ar putea retrage pe Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei – Surse

Va prezentam mai jos principalele declaratii:

– Dragi bucuresteni, stimati compatrioti, cred ca a fost o saptamana deosebita fata de multe altele. Mi-as fi dorit ca in acest moment sa va pot prezenta ideile care stau la baza programului meu, sa vorbim mai mult despre multe probleme pe care le avem in Bucuresti. Imprejurarile au facut sa trebuiasca sa raspund la o multime de lucruri, cele mai multe lipsite de substanta.

– Aceasta campanie desfasurata intr-un spirit de agresivitate nemaipomenita m-a fortat sa dau raspunsurile cuvenite la intrebarile, aluziile, calomniile furnizate din aproape toate directiile. Va spun din capul locului ca nimic din ceea ce s-a spus nu e de natura a ma incrimina in mod real. Eu am puterea sa lupt impotriva acestor atacuri. Am suficiente argumente si voi actiona in asa fel in cat toate acele acuzatii sa isi dovedeasca netemeinicia.

– Acum, singurul meu obiectiv a fost binele bucurestenilor. De aceea am raspuns invitatiei PNL de a ma alatura unei echipe care sa schimbe lucrurile. Administrarea unei capitale nu se poate face decat politic. Din nefericire, aceasta campanie nu a fost intampinata de toata lumea asa cum ar fi trebuit. Unii s-au demobilizat, altii au dat credit unor anumite alegatii.

– Primari candidati s-au desolidarizat de campania mea, au fost voci tematoare in diverse organizatii. Cand un partid de o asemenea importanta iti face o propunere – si eu am spus din capul locului, eu vin sa ajut, sa sprijin cu tot ce pot, cu tot ce stiu la sustinerea unui program care sa aduca pe langa echipa PNL forte ale societatii civile, asociatii, oameni care sa isi poate spune cuvantul in mod eficient. In momentul in care aceasta echipa e pusa in primejdie datoria mea e sa actionez in asa fel incat sa nu contribui la adancirea unor disensiuni.

– Din acest punct de vedere am avut discutii in ultimele doua zile cu liderii partidului, cu reprezentanti din sectoare, in incercarea de a gasi o formula care sa rezolve aceasta problema, din pacate a fost dificil sa gasim o formula de unitate. Nu se pot castiga lupte fara loialitate, solidaritate reciproca. Trebuie luate masuri atunci ca macar unitatea echipei initiale sa fie asigurata. In consecinta am consimtit in urma discutiilor sa imi retrag candidatura, am acceptat aceasta chestiune. Sunt convins ca PNL poate fi o solutie pentru a pastra unitatea acestei echipe si pentru a oferi bucurestenilor un proiect bun, util si castigator.

– Le multumesc tuturor membrilor PNL, si nu au fost putini, care au venit alaturi de mine si nu s-au lasat influentati de campania de care am pomenit. In ce ma priveste, vreau sa fiti foarte siguri ca nu am sa cedez absolut niciun pas in ce priveste sustinerea valorilor, principiilor si directiilor pe care mi le-am asumat intreaga viata. Sunt mai bine de 30 de ani de cand am avut ca obiectiv principal sustinerea unor valori vitale: identitatea, corectitudinea, eficienta, performanta, munca. Voi face acest lucru si in continuare.

– Intrucat intram curand intr-o perioada de pregatire in asteptarea marii noastre sarbatori, a Invierii Domnului, va urez tuturor pace si sanatate, familiei si prietenilor, sa dea Dumnezeu ca orasul nostru sa cunoasca o dezvoltare, un avant pentru a iesi odata din aceasta situatie in care tara noastra se afla de prea multi ani. Doamne ajuta!

Intrebat daca mai candideaza: Mi-au spus ca se strang semnaturi pentru mine, se pare ca foarte multe. Cand PNL m-a invitat in aceasta pozitie – eu venisem sa ajut un candidat liberal – dar sa stiti ca eu cand sunt primit in casa cuiva sunt un om de onoare, nu vreau sa ii iau casa. Am spus din prima zi ca sunt un om corect.

Articole asemănătoare

SONDAJELE PNL pentru desemnarea candidatilor la primariile celor 6 sectoare al Capitalei

Lucy Ionesco

Stenograma integrala cu convorbirea Alexandrei si politistul de la 112. Atitudine incalificabila a agentului: Gata, te cred, stai putin la telefon daca tot poti…

Ioana Badulescu

50 de romani au fost la Wuhan (China) si au revenit de curand in tara

Lucy Ionesco