PNL si USR vor initia impreuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Care este pozitia celorlalte formatiuni politice
Politica

PNL sesizeaza Avocatul Poporului cu privire la contestarea la CCR a OUG de modificare a Codului Fiscal

PNL depune luni, la Avocatul Poporului, sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Sesizarea privind OUG 79/2017 va fi depusa la ora 13:00, de catre purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca si de catre deputatul Ioan Cupsa, presedintele Comisiei Juridice a PNL. 

PNL a criticat in repetate randuri modificarile decise de Guvern la Codul Fiscal, amenintand inclusiv cu depunerea unei motiuni de cenzura.

PNL a anuntat miercuri initierea motiunii de cenzura si organizarea de proteste in strada, urmare a masurilor fiscale adoptate de Guvern.

„Suntem solidari cu toti cei care isi apara munca, salariul, viitorul si nu accepta sa fie furati de acest Guvern” a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind Codul Fiscal a fost adoptata miercurea trecuta si publicata doua zile mai tarziu in Monitorul Oficial.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Articole asemănătoare

Klaus Iohannis saluta decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si de a participa la Summitul de la Bucuresti 

Ioana Badulescu

Ambasadorul SUA va discuta cu ministrul Justitiei despre proiectul de modificare a legilor justitiei

Ioana Badulescu

Alegeri parlamentare 2020. Ministrul Monica Anisie a votat pentru o Romanie educata

Delia Ion