PNL, suspect de spalare de bani si evaziune. Liberalii au termen pana pe 27 martie sa prezinte toate chitantele la AEP

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 23, 2017 14:08

PNL, suspect de spalare de bani si evaziune. Liberalii au termen pana pe 27 martie sa prezinte toate chitantele la AEP

Situatie controversta inPNL. Partidul este suspect de spalare de bani si evaziune, potrivit unor surse citate de Antena 3, care precizeaza ca liberalii au termen pana pe 27 martie sa prezinte toate chitantele la AEP. Dupa campania electorala, Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) ar fi gasit mai multe nereguli.

Astfel, PNL s-ar putea alege cu dosar penal din cauza lui Felix Tatatru, pentru evaziune fiscala si spalare de bani potrivit celor de la Antena 3. Problemele evidentiate de AEP ar viza serviciile oferite de Felix Tataru. PNL are termen pana pe 27 martie sa prezinte toate chitantele la AEP.

Sursa citata precizeaza ca Autoritatea Electorala Permanenta a descoperit ca cei de la firma lui Felix Tataru au emis o factura pentru o macheta folosita de mai multe filiale ale partidului, ceea ce ar insemna evaziune fiscala si spalare de bani.

Mai exact, 10 filiale ale PNL ar fi beneficiat de acest serviciu. In plus, sursele din PNL citate de Antena 3 sustin ca AEP ar vrea sa sesizeze Parchetul General in acest caz. Liberalii au termen pana pe 27 martie sa prezinte toate chitantele la AEP.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.