1.1 C
România
30 noiembrie 2023
Politica

PNL vrea sa schimbe fata partidului cu profesionisti si elite. Proiectul Cariera Liberala, lansat in teritoriu

PNL vrea sa retuseze fata partidului prin atragerea elitelor si a profesionistilor. Liberalii invita elitele din provincie sa se inscrie in PNL pentru o transformare de substanta a partidului, nu doar de imagine, asa cum a declarat Alina Gorghiu, copresedintele PNL, la Cluj, acolo unde participa si la Congresul UDMR. Astfel, PNL a lansat, vineri, in teritoriu proiectul „Cariera liberala”, prin care vrea sa atraga profesionistii si elitele locale. Potrivit Alinei Gorghiu, cei care doresc sa se inscrie in PNL pot trimite la filialele partidului din tara o scrisoare de intentie si un CV, care vor fi analizate mai apoi de conducerea partidului. 

„Demaram, vineri, proiectul «Cariera liberala», care alege sa faca in PNL o transformare de substanta, nu numai de imagine. Avem nevoie de suflu nou, de suflu proaspat, de profesionisti onesti in viata publica, si de aceea vom incepe de vineri in toate filialele un proces de recrutare, selectie si instruire a liberalilor care intrunesc criterii clare”, a afirmat liderul liberal.

Iti recomandam si: Cine sunt alesii care vor pensii speciale. Care este pozitia liberalilor

Persoanele care se prezinta cu CV-uri trebuie sa aiba o experienta profesionala relevanta, sa isi asume integritatea ca reper in administratie, sa aspire la functii numite in administratia locala si centrala si la candidaturi la alegerile locale si parlamentare, a aratat Gorghiu.

„Speram in implicarea elitelor locale. Toti interesati pot sa trimita la conducerea filialei o scrisoare de intentie, un CV, care vor fi analizate de o comisie de la nivelul central al PNL pentru a putea face acel bazin de cadre profesioniste cu care vom putea gestiona viitoarea guvernare”, a spus Gorghiu.

Related posts

Presedintele PSD Cluj nu sustine stabilirea unui prag de 200.000 euro pentru abuzul in serviciu

Ioana Badulescu

Comisarul european Corina Cretu… Portofoliul il aflam dupa ce lista va fi publicata in Monitorul Oficial al UE

Lucy Ionesco

Ioan Rus ii socheaza pe romanii din diaspora: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult