Infotrafic

Podul Calafat Vidin se inchide pentru lucrari de reparatii. Si pe Transfagarasan se inchide tronsonul Balea Cascada si Balea Lac

Podul Calafat Vidin se inchide, luni, pentru lucrari de reparatii, iar pe Transfagarasan se inchide tronsonul Balea Cascada si Balea Lac. Astfel, Podul Calafat Vidin se închide luni, 25 septembrie de la ora 13 00 la 15 00 pentru noi lucrări de reparații. În acest interval, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Podul Calafat-Vidin, cu o lungime de aproape 2 km, este al doilea pod peste Dunăre dintre România și Bulgaria, a fost construit de partea bulgară și inaugurat în 2013. În ultima perioadă, drumarii de la sudul Dunării au restricționat circulația rutieră pentru lucrări de reparații.

În județul Sibiu, pe Transfăgărășan, tronsonul Bâlea Cascadă și Bâlea Lac se închide începând cu ora 08.00 până cel mai târziu la 19.30 în reprize de câte 10 minute la o jumătate de oră pentru o reclamă (în care participă pilotul Titi Aur). Nu sunt programate lucrări sau restricții semnificative tronsonul Vidraru-Tunel Bâlea din județul Argeș. Tronsonul de altitudine de pe Transfăgărășan este deschis până la sfârșitul lunii octombrie.

Stiri pe aceeasi tema

Atentie, soferi! Trafic rutier restrictionat in Bucuresti de St. Patrick’s Day

Cristiana Petrariu Bota

Ninsori in Romania. Informare de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta privind misiunile aflate in desfasurare

Ioana Badulescu

DRUMURI INCHISE, INFOTRAFIC 18 IANUARIE 2016: E 85 a fost deblocat. Cum se circula pe drumurile din tara

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult