Infotrafic

Podul de la Cernavoda a intrat in reparatii

Podul de la Cernavoda a intrat in reparatii, astfel ca o perioada se va circula pe podul vechi. Lucrarile la podul de 1.600 de metri vor fi gata anul viitor.

Podul de la Cernavoda a fost inchis. Mai intai a fost inchis sensul dinspre Constanta spre Bucuresti, urmand a se repara lucrari de consolidare. Se vor executa lucrari de revopsire, de protectie anticoroziva si de consolidare a elementelor erodate.

Podul cel nou de la Cernavoda dateaza din noiembrie 1987 si lucrari nu s-au facut decat de intretinere. Va dura un an pana cand lucrarile vor fi finalizate, iar in aceasta perioada trenurile vor circula pe podul construit de Anghel Saligny si dat in folosinta in anul 1895.

Lucrarile provin din fonduri europene si nu vor intarzia trenurile pe ruta Constanta – Bucuresti.

Stiri pe aceeasi tema

Centrul Infotrafic – Situatia drumurilor din Romania in contextul inundatiilor

Ioana Badulescu

DRUMURI INCHISE, INFOTRAFIC 18 IANUARIE 2016: E 85 a fost deblocat. Cum se circula pe drumurile din tara

Cristiana Petrariu Bota

Zeci de trenuri anulate de CFR Calatori din cauza ninsorilor si viscolului. In Gara de Nord, trenurile au intarzieri de pana la 85 de minute

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult