POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: Nea Marin face nunta la Baia Mare. Il ajuta Iuliana Luciu, Simona Trasca si fratii Viziru
Viata bate filmul

POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: Nea Marin face nunta la Baia Mare. Il ajuta Iuliana Luciu, Simona Trasca si fratii Viziru

POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: O noua editie a emisiunii POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI, moderata de simpaticul Nea Marin, va fi difuzata luni si marti (10 si 20 octombrie 2015) la postul Antena 1. O noua nunta organizata la cheie de Nea Marin, ajutat de Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru. Nea Mărin a fost impresionat de povestea mirilor din această ediţie! „Din acest moment, sunteţi copiii mei!”, a spus el. Cristina și Matei sunt cei doi tineri pentru care toți își vor uni forțele în organizarea nunții de vis.

POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: Baia Mare este locul de desfășurare al nuntii pe care nea Mărin și vedetele invitate – Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru – o organizează la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”, luni și marți de la 20.30 la Antena 1.

Deşi este considerat un tiran de către vedete, Nea Mărin este extrem de sensibil. Impresionat de povestea de viaţă a tinerilor care îşi vor uni destinele în această ediţie „Poftiţi de vă iubiţi”, gazda emisiunii a făcut tot posibilul pentru o nuntă de vis

POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: Cristina și Matei, cei doi tineri pentru care toți își vor uni forțele în organizarea nunții de vis, sunt legați nu numai de o iubire frumoasă și trainică, ci și de un destin neprietenos: amândoi sunt orfani și au fost abandonați la naștere, în spital. Au crescut în case de copii și nu s-au putut bucura de o copilărie normală. Au trecut prin momente grele, au avut perioade în care nu aveau ce mânca. Dar se iubesc mult, iar asta îi face puternici.

POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: Au doi copii împreună și mărturisesc că simt că vor îmbătrâni împreună. Cristina si Matei sunt căsătoriți civil, dar lipsurile materiale i-au împiedicat să facă nuntă.

„Din clipa asta vă consider copiii mei”, le-a spus nea Mărin atunci când le-a auzit povestea.

Baia Mare este locul de desfășurare al următoarei nunți pe care nea Mărin și vedetele invitate – Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru – o organizează la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”, luni și marți de la 20.30 la Antena 1.

POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru încap pe mâna lui nea Mărin la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”

Baia Mare este locul de desfășurare al următoarei nunți pe care nea Mărin și vedetele invitate – Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru – o organizează la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”, luni și marți de la 20.30 la Antena 1.

POFTITI DE VA IUBITI, 19 SI 20 OCTOMBRIE 2015: Cristina și Matei, cei doi tineri pentru care toți își vor uni forțele în organizarea nunții de vis, sunt legați nu numai de o iubire frumoasă și trainică, ci și de un destin neprietenos: amândoi sunt orfani și au fost abandonați la naștere, în spital. Au crescut în case de copii și nu s-au putut bucura de o copilărie normală. Au trecut prin momente grele, au avut perioade în care nu aveau ce mânca. Dar se iubesc mult, iar asta îi face puternici. Au doi copii împreună și mărturisesc că simt că vor îmbătrâni împreună. Cristina si Matei sunt căsătoriți civil, dar lipsurile materiale i-au împiedicat să facă nuntă.

„Din clipa asta vă consider copiii mei”, le-a spus nea Mărin atunci când le-a auzit povestea. Și cele patru vedete chemate la muncă s-au mobilizat, chiar dacă nimeni nu știa exact ce presupune organizarea unei nunți. Deși Lucian urăște nunțile, după cum chiar el spune, iar Augustin se autodefinește drept „lenea întruchipată”, cei doi frați Viziru au făcut echipă la muncile necesare pregătirii nunții.

Fie că au ajuns la Muzeul Satului din Baia Mare, unde au muncit pe rupte, fie că au pus umărul la treabă la o pensiune unde își doreau să organizeze petrecerea, fie că au îndeplinit diverse sarcini într-un laborator de cofetărie, vedetele au înțeles cât de multă muncă stă în spatele punerii la punct a unei nunți ca la carte.

Stiri pe aceeasi tema

UN DESTIN LA RASCRUCE ULTIMUL EPISOD REZUMAT, 19 NOIEMBRIE 2015. Macit si Neriman se casatoresc in fata familiilor si a tuturor prietenilor

Delia Ion

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 11 DECEMBRIE 2016. Ce partide intra in Parlament – UPDATE

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 APRILIE 2015. Radu: Imi place Ana ca fata, ca femeie!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult