POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: Maria si Gheorghe, nunta de basm facuta de Nea Marin
Viata bate filmul

POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: Maria si Gheorghe, nunta de basm facuta de Nea Marin

POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: Maria și Gheorghe, doi tineri abandonați de părinți, dar plini de speranță: Își doresc o nuntă de poveste. Emoții pure, munca multă, satisfacții maxime, o poveste incredibila si o nunta ca in povesti ! Momente demne de Oscar! Actorii principali ai editiei POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI sunt Nea Marin, Cezar The Voice, Mihai Mitoseru, Minodora si Bianca Rus.

POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: Au fost părăsiți de părinți când încă erau de-o șchioapă și au crescut în centre de plasament. Maria și Gheorghe sunt doi tineri greu încercați de viață, dar plini de speranță, care își doresc cu ardoare o nuntă de poveste. În această editie, la ”Poftiți de vă iubiți”, cei doi tineri au fost ajutați să-și găsească drumul spre fericire de către Minodora, Bianca Rus, Cezar Ouatu și Mihai Mitoșeru.

POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: UPDATE: Așa cevaaa…N-ai mai văzut! Bianca Rus s-a blocat singură în camera frigorifică! Râzi în hohote. Bianca Rus a fost protagonista multor momente penibile, însă nimic nu se compară cu acesta. Supărată nevoie mare că Cezar Ouatu i-a pus ciocolată pe față, aceasta a fugit…în camera frigorifică.

POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: UPDATE: Incident ca în filmele de groază! Nea Mărin, alergat cu drujba de Mihai Mitoșeru. Dacă în ediția de aseară, Mihai Mitoșeru a fost ”urecheat” de nea Mărin, pentru că a mers la masaj, acum, roata s-a întors, iar bărbatul s-a răzbunat.

Cu drujba în mână, Mihai Mitoșeru nu se mai sperie de nimeni, nici măcar de Nea Mărin. Mai mult de atât, el l-a alergat pe Nea Mărin minute în șir.

POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: UPDATE: Bianca Rus continuă să şocheze! Nea Mărin și Mitoșeru au criticat aprig gesturile ei de…nepotrivite. A mai rămas puțin timp până când cei doi tineri greu încercați de viață își vor uni destinele, iar vedetele au mers să vadă dacă totul este bine pus la punct pentru ceremonie. Totuși, vizita lor a fost ”condimentată” de Bianca Rus, care a oferit o reprezentație de vis.

Covorul roșu, întins pe zeci de metri, a fascinat-o pe Bianca și, fără să stea pe gânduri, a început să pășească ca o divă, lucru care i-a enervat la culme pe Mihai Mitoșeru și pe Nea Mărin.

POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI, 27 OCTOMBRIE 2015: UPDATE: Fericire absolută pentru Maria și Gheorghe! Au fost botezați creștinește, iar Minodora și Mihai Mitoșeru au devenit nașii lor. Viața a fost extrem de dură pentru Maria și Gheorghe, protagoniștii acestei ediții a ”Poftiți de vă iubiți”. Chiar dacă au 23, respectiv 25 de ani, cei doi tineri nu au fost botezați creștinește.

Astăzi, însă, aceștia și-au văzut visul împlinit. Îmbrăcați în haine albe, Maria și Gheorghe au pășit în biserică, unde au fost creștinați, iar alături le-au stat Minidora și Mihai Mitoșeru.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 3. Viorel va deveni tatic in foarte scurt timp

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IUNIE 2016. Loredana a sarit gardul dupa eliminarea lui Ionut

Bogdan

DANA BALCACEAN, model la Casa Perla, a murit de ciroza. Dana, amenintata cu moartea de fostul sot

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult