10.3 C
România
25 septembrie 2021
POFTITI LA MUNCA CU NEA MARIN! In 21 noiembrie incepe munca in Delta. Cine sunt vedetele
Viata bate filmul

POFTITI LA MUNCA CU NEA MARIN! In 21 noiembrie incepe munca in Delta

POFTITI LA MUNCA CU NEA MARIN! Nea Marin revine pe micile ecrane! De aceasta data, Nea Marin vine in fata telespectatorilor cu emisiunea POFTITI LA MUNCA care va fi difuzata de Antena 1 in fiecare luni si marti, incepand cu ora 20.30. În fiecare ediţie, patru vedete primesc saricini ferme despre locul în care ajung să muncească şi despre oamenii pe care îi ajută. Nuiaua, sabia și viteza sunt de bază în arsenalul lui Nea Mărin, la ”Poftiți la muncă”! 

POFTITI LA MUNCA CU NEA MARIN. Emisiunea ”Poftiți la muncă” va începe luni, 21 noiembrie de la ora 20:30 la Antena 1 cu un nou format și cu multe surprize atât pentru telespectatori cât și pentru vedetele participante. Cum au decurs probele, cât de harnice au fost vedetele și cine și-a câștigat cel mai des dreptul la odihnă, rămâne ca publicul să descopere luni, 21 noiembrie și marți, 22 noiembrie, în cele două episoade ale primei ediții”Poftiți la muncă”, de la ora 20:30, la Antena 1.

Fiecare ediție, difuzată lunea și marțea, se desfășoară în altă regiune din țară, cu munci și provocări diferite, specifice zonei, toate având ca scop final susținerea unor oameni defavorizați. De această dată Nea Mărin și Liviu Vârciu se află pe picior de egalitate, împart vedetele pe echipe și intră într-o competiție acerbă pentru a câștiga diverse concursuri prin rezolvarea rapidă a sarcinilor de lucru.

POFTITI LA MUNCA CU NEA MARIN. Prima ediție, care îi are ca protagoniști pe Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani,se va desfășura în Deltă, într-un cadru mirific. Gina se declară din prima impresionată nu numai de frumusețea și curățenia cherhanalei, de piscina ultra modernă, dar și de liniștea locului. ”Este atât de liniște. Se aud doar vântul și valurile. Bine, și Nea Mărin pe fundal”, adaugă ea.

Însă ei nu știu faptul că aceasta este liniștea de dinaintea furtunii. Pentru că Nea Mărin are grijă să le facă încălzirea chiar la prima oră a dimineții, cu bătăi puternice în ușă, cu nuiele și inclusiv cu o sabie. ”Nici peștele nu s-a trezit în apă la ora la care nebunul ăsta bubuia în ușă să ne verifice dacăne-am trezit”, declară Andrei, nemulțumit de întorsătura pe care o iau lucrurile în cazul lui. ”Ăsta îl altoiește pe Vârciu și pe mine mă ia la pachet. Și dacă stau pe loc iau bătaie”, spune artistul care nu va avea zile ușoare.

POFTITI LA MUNCA CU NEA MARIN. Cu ce haine a venit Andrei în Deltă de a atras glumele tuturor sau de ce Cosmin Seleși a făcut mai multe băi nedorite, și în piscină și în Dunăre din cauza lui Nea Mărin sunt doar două situații amuzante pentru telespectatori. Însă aceștia vor afla și ce problemă arzătoare a avut Margherita cu genele, machiajul și coafura, dar și cu sânii, fiindu-i teamă să ”nu îi explodeze un silicon” din cauza zgârieturii unei pisici. Pe de altă parte, se consola cu gândul că, dacă se întâmplă ceva, o să își pună silicoane mai mari.

Cum au decurs probele, cât de harnice au fost vedetele și cine și-a câștigat cel mai des dreptul la odihnă, rămâne ca publicul să descopere luni, 21 noiembrie și marți, 22 noiembrie, în cele două episoade ale primei ediții”Poftiți la muncă”, de la ora 20:30, la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 APRILIE 2015. Andrada: In momentul acesta, Radu nu mai exista pentru mine!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Robert MPFM3 si-a gasit in sfarsit fericirea sentimentala langa Mirela

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru a pupat-o pe Ana la plecarea din casa fetelor

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult