9.2 C
România
18 octombrie 2021
Viata bate filmul

POFTITI PE LA NOI, POFTITI DE VA IUBITI, 5 OCTOMBRIE: Nunta de pomina cu Morosanu, Pasarin si Strunila

POFTITI PE LA NOI, POFTITI DE VA IUBITI, 5 OCTOMBRIE: In editiile de luni si marti (5 si 6 octombrie 2015) show-ul POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI vine cu episoade incendiare. Va fi nunta de pomina cu Catalin Morosanu, Gina Pistol, Cosmina Pasarin si Octavian Strunila, iar amfitrionul Nea Marin va organiza totul ca la carte.

POFTITI PE LA NOI, POFTITI DE VA IUBITI, 5 OCTOMBRIE: Emisiunea POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI cu Nea Marin in rol principal va fi difuzata luni şi marţi, de la 20.30, la antena 1. In editiile de luni si marti ii veti vedea pe Gina Pistol, Cosmina Păsărin, Octavian Strunilă și Cătălin Moroșanu fac o nuntă tradițională cu accente rock în Bucovina

POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI: Săptămâna aceasta e rândul altor patru vedete să pună umărul la treabă pentru a organiza o nuntă de vis unui cuplu din Bucovina. Anca și Mihai sunt doi tineri uniți de pasiunea pentru motoare, dar care nu au resursele materiale necesare unei nunți pe care să o țină minte toată viața.

POFTITI PE LA NOI, POFTITI DE VA IUBITI, 5 OCTOMBRIE: Nea Mărin intră în scenă cu ajutoarele lui, mai ales că dorințele tinerilor miri sunt o provocare și pentru amfitrionul de la „Poftiți de vă iubiți!”: „Nunțile în Bucovina sunt adevărate, tradiționale. Cred că de data asta trebuie să mă implic mai mult ca să-I determin să facem măcar 30 % din nuntă după tradiție. Pentru că e păcat. Ei vor să fie spre rock. Iar pentru mine e o mare provocare”, a mărturisit nea Mărin chiar înainte să se apuce de treabă, încrezător că va reuși să îmbine perfect tradiția cu pasiunea mirilor pentru motoare.

POFTITI PE LA NOI, POFTITI DE VA IUBITI, 5 OCTOMBRIE: Și vedetele au fost încântate să ia parte la o astfel de desfășurare de forțe și au fost de-a dreptul cuceriți de peisajele în care au ajuns. Munca nu i-a ocolit pe cei patru, care au de îndeplinit tot soiul de sarcini, de la ales rochia de mireasă și ținutele domnișoarelor de onoare, la pregătirea tortului de nuntă, muls oi și vaci, vopsit garduri și făcut curățenie la animale, toate pentru a strange banii necesari organizării nunții. Dacă nea Mărin va fi mulțumit de Moroșanu, care nu îi iese din cuvânt și pe care îl apreciază pentru că „orice îl pun, face”, nu aceeași va fi situația cu Gina Pistol, pe care o cam ceartă. „Sinceră să fiu am simțit pe pielea mea cât este de greu să pregătești o nuntă, mai ales când trebuie să pui la punct absolut totul în doar o săptămână”, spune frumoasa blondină, care a avut și ceva problem de sănătate. Cu toate acestea, Gina povestește că s-a mobilizat și a pus umărul la organizarea superbei nunți tradiționale. „Rezultatul a fost cel pe care ni l-am propus, adică o nuntă ca-n povești. Numai că sezonul acesta m-am certat rău cu nea Mărin, care parcă înnebunise! Am avut ghinionul să am o criză de bilă chiar în perioada filmărilor și mi-a fost rău aproape în fiecare zi. Numai că neastâmpăratul nea Mărin a stat cu gura pe mine non-stop și m-a certat, pentru că voia să fiu ca nouă. Iar pe mine mă știți că nu tac dacă cineva se ia de mine. Așa că sezonul ăsta am fost la cuțite și cred că nu mai sunt preferata lui”, își amintește, acum amuzată, Gina.

POFTITI PE LA NOI, POFTITI DE VA IUBITI, 5 OCTOMBRIE: Problemele nu îi vor ocoli pe organizatorii nunții din Bucovina, mai ales că, pe lângă timpul scurt pe care îl au la dispoziție pentru a pune totul la punct și munca grea care îi obosește zi de zi, se pomenesc că rămân fără nași, iar mama Miresei refuză să vină la nuntă. Despre ce este vorba și cum va gestiona nea Mărin totul, telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți de la 20.30.
Anca și Mihai, mirii pentru care vedetele trec la munca de jos în edițiile din 5 și 6 octombrie, au mărturisit la „Poftiți de vă iubiți!” că anul acesta visau să își facă nunta, cu alai de motociclete și toate rudele aproape. Lipsurile material însă i-au împiedicat să își îndeplinească visul. Amândoi sunt pasionați de hard endure, iar Mihai este și campion național. Anca povestește că tatăl ei a fost pilot de raliuri și că ea a crescut practic printre mașini și motoare. Această pasiune i-a adus împreună, cei doi cunoscându-se pe Facebook. Prima oară s-au văzut în 2014, la etapa națională de hard endure de la Piatra Neamț.

Stiri pe aceeasi tema

FERMA VEDETELOR FERMIERUL SAPTAMANII. Dan Helciug a fost ales sa-si indrume colegii de competitie

Bogdan

IN BATAIA INIMII EPISODUL 6 REZUMAT, 11 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 31 REZUMAT, 15 MARTIE 2017. Ienicerii se revolta si destabilizeaza intreg Istanbulul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult