POFTITI PE LA NOI! POFTITI DE VA IUBITI: Nea Marin, nunta de vis alaturi de o pereche speciala
Viata bate filmul

POFTITI PE LA NOI! POFTITI DE VA IUBITI: Nea Marin, nunta de vis alaturi de o pereche speciala

POFTITI PE LA NOI! POFTITI DE VA IUBITI, 21 SEPTEMBRIE 2015: „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” revine la Antena 1 luni, 21 septembrie, cu o noua editie si cu noi povesti. Nea Marin, amfitrionul show-ului tv va aduce in prim-plan noi povesti de iubire si de viata, dintre care una deosebit de emotionanta. De precizat ca editiile emisiunii POFTITI PE LA NOI! POFTITI DE VA IUBITI de saptamana trecuta au fost lider de audiență la nivelul întregului public din România, potrivit datelor publicate de Antena 1 pe pagina online.

POFTITI PE LA NOI! POFTITI DE VA IUBITI, 21 SEPTEMBRIE 2015: Prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”, difuzată luni, 14 septembrie, de la 20.30 a fost lider de audiență la nivelul întregului public din România.

Astfel, emisiunea difuzată între 20.31-23.30 a înregistrat o audiență medie de 5,7 puncte de rating și 13,4% cotă de piață, în timp ce următorul clasat, ProTV a obținut 5,3 puncte de rating și 12,6% cotă de piață

Startul emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” l-au dat ieri Andreea Mantea, Daniela Crudu, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru și Liviu Vârciu care au pus umărul la treabă pentru a face cel mai frumos cadou unui cuplu de pitici, care visa să își oficializeze povestea de iubire. Cristian și Mădălina sunt un cuplu frumos, vesel, în ciuda greutăților cu care s-au confruntat de-a lungul vieții. Cristi măsoară 1 metru 20 și muncește la circ.

POFTITI PE LA NOI! POFTITI DE VA IUBITI, 21 SEPTEMBRIE 2015: Provine dintr-o familie cu șase frați, toți de statură normală. De-a lungul vieții a auzit multe glume răutăcioase la adresa lui, dar a învățat să treacă peste ele. Cristi a stat acasă până la vârsta de 14 ani. Înainte să moară, tatăl său i-a spus mamei că trebuie să îl ducă la circ pe Cristi pentru că nu voia ca băiatul să rămână acolo în sat, ci să-și trăiască viața. Odată cu venirea la Circul de Stat din București, i s-a schimbat viața.

Așa a cunoscut-o pe iubita lui, Mădălina. În urmă cu 6 ani, toamna, circul făcea spectacole la diverse case de cultură, pentru copii. Ajunși în județul Botoșani, patroana circului a aflat despre Mădălina, care e de aceeași statură cu Cristi, și a decis să îi facă să se întâlnească.

POFTITI PE LA NOI! POFTITI DE VA IUBITI, 21 SEPTEMBRIE 2015: “Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât de pe scenă și i-am spus: “După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!”. De-abia așteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, povestește Cristi.

Pentru ei doi cele patru vedete vor munci pe brânci și în această seară sub atenta observație a lui Nea Mărin, îndeplinind cele mai diverse și dificile sarcini pentru o nuntă de vis.

În fiecare LUNI și MARȚI, vezi cele mai noi ediții „Poftiți de vă iubiți” de la 10:00, în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay!

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EP. 11 REZUMAT, 8 FEBRUARIE 2017. Kosem ramane insarcinata si reuseste s-o trimita in exil pe Safiye

Delia Ion

Ada Cercel, moment spectaculos la ROMANII AU TALENT

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 15 SEPTEMBRIE 2015. Cristian si Elly: A fost extraordinar!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult