-1.5 C
România
1 decembrie 2020
POGRAM METROU 30 NOIEMBRIE - 1 DECEMBRIE 2017. Cum circula metroul de Ziua Nationala
Viata bate filmul

POGRAM METROU 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Cum circula metroul de Ziua Nationala

POGRAM METROU 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Romanii au patru zile libere de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala a Romaniei. Multi dintre ei au ales sa plece sa se relaxeze departe de casa, dar cei care raman acasa trebuie sa stie ca institutiile publice vor avea un program special in aceste zile. Si metroul va avea un program special pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie 2017.

POGRAM METROU 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Astfel, metroul va circula in perioada minivacantei de Ziua Nationala, 30 noiembrie – 3 decembrie 2017, dupa graficul care se aplica in zilele de weekend si sarbatori legale, informeaza Metrorex intr-un comunicat de presa.

POGRAM METROU 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Metrorex va introduce trenuri suplimentare „pentru a veni in intampinarea celor care vor sa asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Nationale, sa viziteze targurile sau evenimentele specifice sarbatorilor de iarna, dar si sa mearga sa admire decoratiunile care infrumuseteaza capitala in aceasta perioada”.

POGRAM METROU 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. „Trenurile vor circula in aceasta perioada conform graficelor pentru zilele de weekend si sarbatori legale. Pentru a veni in intampinarea celor care vor sa asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Nationale, sa viziteze targurile sau evenimentele specifice Sarbatorilor de Iarna dar si sa mearga sa admire decoratiunile care infrumuseteaza capitala in aceasta perioada, Metrorex va introduce trenuri suplimentare”, potrivit Metrorex.

Astfel, in functie de fluxul de calatori, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica”, a precizat Metrorex.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

Iti recomandam si: PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Ce program au unitatile Raiffeisen Bank de Sf. Andrei si Ziua Nationala

PROGRAM BANCI – Program Banca Transilvania pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2017

MESAJE DE SF ANDREI 2017. Ce mesaje, felicitari si SMS-uri sa le trimiti celor care poarta numele Andrei sau Andreea

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Letizia Chiloiro merge in finala Next Star

Cristiana Petrariu Bota

FURTUNA PE BOSFOR EP. 89 REZUMAT, 3 FEBRUARIE 2017. Dilara ofera bani familiei lui Emre pentru ca baietelul sa ajunga la Cansu

Delia Ion

INIMA DE FRATE EPISODUL 1, 6 IULIE 2015. Kuzey se elibereaza din arest si incepe sa se readapteze la viata de afara

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult