9.2 C
România
20 septembrie 2021
Social

Politia Romana face angajari din sursa externa. Candidatii admisi la probele eliminatorii sustin proba scrisa pentru locurile de ofiteri/agenti de politie

Poliţia Română face angajări din sursă externă. Un număr de 535 de candidaţi vor susţine, sâmbată, proba scrisă pentru ocuparea posturilor de specialişti in Poliţia Română, respectiv ofiţeri/agenţi de poliţie, după ce in prealabil au fost admişi la probele eliminatorii. 

Politia Română informează, într-un comunicat transmis la redacţie, ca în urma probei scrise a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca poliţişti pentru locurile de agenţi de poliţie desfăşurate la data de 19 noiembrie 2016, au fost declaraţi admişi 2.237 de candidaţi.

Pentru cele 440 de posturi de specialitate scoase la concurs, prin încadrare din sursă externă, 535 de persoane vor susţine proba scrisă, după ce au fost admişi la probele eliminatorii, susţinute anterior.

Candidaţii înscrişi la concursurile organizate de Inspectoratul General al Poliţiei Române, din sursă externă, pentru ocuparea unor posturi de ofiţer/agent de poliţie din cadrul I.G.P.R. şi din unităţile teritoriale ale Poliţiei Române, prin încadrare directă, vor susţine proba scrisă sâmbata, 26 noiembrie 2016, la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, situat în judeţul Prahova, municipiului Câmpina, bulevardul Carol I, nr. 145.

De asemenea, candidaţii înscrişi la concursurile organizate pentru ocuparea unor posturi de ofiţer/agent de poliţie din cadrul I.G.P.R. – Direcţia Operaţiuni Speciale şi structurile teritoriale de operaţiuni speciale, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă, vor susţine proba scrisă, în aceeaşi zi, la sediul Institutului de Studii pentru Ordine Publică, situat în municipiul Bucureşti, Şos. Olteniţei, nr. 158-160, sector 4.

Candidaţii sunt rugaţi să se prezinte la sediile instituţiilor de învăţământ sâmbătă, 26.11.2016, începând cu ora 8.30.

Iti recomandam si: Politia Romana face angajari in toata tara. Posturi disponibile, criterii de selectie si cand se fac inscrierile

Politistii locali ar putea fi asimilati Politiei Nationale. Se va face o analiza comparativa privind conditiile de incadrare in munca

INFORMATII IMPORTANTE PENTRU CANDIDATI

Accesul în sălile de concurs este permis până la cel mult ora 09.15, iar candidaţilor care nu vor fi prezenţi la această oră în săli, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei de învăţământ unde se susţine proba.

Proba scrisă va începe la ora 10.00, în intervalul orar 09.15-10.00 urmând să se desfăşoare activităţile pregătitoare susţinerii probei scrise.

Candidaţii trebuie să prezinte un document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport, în caz contrar, nu vor putea intra în sala de concurs, urmând a fi declaraţi “neprezentat”.

Candidaţii vor avea asupra lor numai documentul de identitate şi pix/stilou de culoare albastră, fără materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi cu orice alte mijloace de comunicare.

Nu se admit pixuri/stilouri care permit ştergerea şi rescrierea.

În urma probei scrise a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca poliţişti pentru locurile de agenţi de poliţie de ordine publică, rutieră şi transporturi, din Poliţia Română desfăşurate la data de 19 noiembrie 2016, au fost declaraţi admişi 2.237 de candidaţi.

Stiri pe aceeasi tema

Stema Romaniei ar putea fi modificata prin repunerea coroanei pe acvila

Cristiana Petrariu Bota

Societatea Nationala de Medicina Familiei, semnal de alarma: Centrele de permanenta reprezinta o sansa la viata a pacientilor

Ioana Badulescu

EXTRAGERE LOTO 13 MARTIE 2014. Report la principalele jocuri. Reportul la JOKER se apropie de 2 milioane de euro

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult