Politisti romani, in premiera intr-o misiune de suport operativ in Cehia pentru a acorda asistenta cetatenilor romani
Social

Politisti romani, in premiera intr-o misiune de suport operativ in Cehia pentru a acorda asistenta cetatenilor romani

Sase politisti romani participa la o misiune de suport operativ in Cehia, urmand a acorda asistenta si a facilita interactiunea dintre cetatenii romani si autoritatile statului ceh. Misiunea are loc in premiera si se va desfasura in perioada mai – iulie. 

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, printre sarcinile pe care le au de indeplinit cei sase politisti romani se numara si participarea la activitati de patrulare in cadrul echipelor comune de cooperare cu reprezentanti ai Prezidiului de Politie al Republicii Cehe, in scopul prevenirii si combaterii oricaror forme de infractionalitate, precum si pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice in zonele industriale de pe teritoriul acestui stat.

”Misiunea in Cehia a politistilor romani este o premiera si se desfasoara la solicitarea partenerilor, in baza unui Protocol incheiat intre Inspectoratul General al Politiei Romane si Prezidiul de Politie din Republica Ceha pentru formarea unor echipe comune de cooperare”, au transmis oficialii Politiei Romane.

In prezent, 23 de politisti romani se afla in misiuni de suport operativ pe teritoriul a se state, respectiv Franta, Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Elvetia, Italia, Germania si Cehia.

Stiri pe aceeasi tema

Concediul de acomodare, propus de Ministerul Muncii. Durata concediului de acomodare va fi de 3 luni

Cristiana Petrariu Bota

Amenzile de circulatie cresc din nou. Cat vei plati de la 1 iulie daca incalci regulile rutiere?

Teodora Badescu

Un nou cutremur s-a produs duminica in Romania

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult