Politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca nu este de la IPJ Olt, ci din Bucuresti. Ce legatura are cu inculpatul

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 6, 2019 18:07

Politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca nu este de la IPJ Olt, ci din Bucuresti. Ce legatura are cu inculpatul

Surse citate de Adevarul au declarat ca politistul  care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca nu este din cadrul IPJ Olt, asa cum a presupus avocatul Bogdan Alexandru, si nici nu il cheama Marius Preda, asa cum s-a vehiculat in presa. Politistul ar avea rude in Caracal, iar Dinca ar avea incredere in el. Fostul mecanic auto de 66 de ani a decis sa recunoasca faptele infioratoare, insa nu inainte de a avea o discutie cu acest politst. 

Exista un politist cu numele Marius Preda la Politia Caracal, insa acesta nu a fost implicat nicicum in caz. Cel cu care a dorit sa vorbeasca Gheorghe Dinca este politist judiciarist in Bucuresti, dupa cum ne-au declarat surse apropiate anchetei.

„Este un politist foarte bun de la Judiciar, din Bucuresti, nicicum din Caracal sau de unde se mai speculeaza. Inculpatul a solicitat sa discute cu dumnealui intrucat politistul are rude in zona respectiva si inculpatul il stie din vedere, stie ca e politist bun si are incredere in el. Inculpatul a sustinut ca nu are incredere nici in avocat. Acest lucru (n.r. – discutia cu inculpatul) s-a intamplat in baza delegarii procurorului de caz. (…) Politistul era, intamplator, in zona respectiva, la rude, s-a facut o delegare, s-a intamplat totul intr-un cadru formal. (…) Inculpatul a inceput sa vorbeasca: sa spuna unde e telefonul mobil, unde e cartela, sa spuna ce a mai indicat el in dosar“, au declarat sursele Adevarul.

Reamintim ca monstrul din Caracal, Gheorghe Dinca, a recunoscut uciderea Alexandrei Macesanu si Luiza Melencu, cele doua fete pe care, conform marturiei sale, le rapise cu scopul de a intretine relatii sexuale.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.