Politica

Ponta, dupa demisia lui Radu Mazare din PSD: Cine mai are curaj sa vorbeasca la telefoane?!

Premierul Romaniei a vobit, vineri, despre decizia luata de Radu Mazare de a demisiona din functia de presedinte al PSD Constanta, precum si despre declarata demisie din functia de primar al Constantei. Victor Ponta a raspuns unor declaratii facute de Radu Mazare, inclusiv la cea privind faptul ca Mazare nu mai este sunat de nimeni de la centru, precizand: „cine mai are curaj sa vorbeasca la telefoane in ziua de azi?”.

Presedintele PSD regreta sincer ce i se intampla colegului sau de partid, Victor Ponta fiind de parere ca „are si el dreptate”, referindu-se la Radu Mazare, insa „trebuie sa mergem mai departe”.

Primarul Constantei a dat de inteles ca este suparat pe faptul ca liderii din capitala nu il mai suna, exprimandu-se chiar ca partidul din care face parte acum ca simplu membru este unul „complexat”. La randul sau, premierul Romaniei a tinut sa clarifice ca PSD nu este un partid complexat. Mai mult, a dat asigurari ca il va suna personal pe Radu Mazare, insa a adaugat: „Cine mai are curaj sa vorbeasca la telefoane in ziua de azi?”.

HotWeek.ro iti recomanda si: Radu Mazare a demisionat din toate functiile detinute in PSD. VIDEO

Radu Mazare ocupa fotoliul de primar al Constantei din anul 2000, iar functia de presdinte al PSD Constanta o ocupa din 2003.

La inceputul acestei saptamani, Radu Mazare a fost retinut de procurori pentru trei  fapte de luare de mita si abuz in serviciu si doua fapte de conflict de interese, ulterior fiind pus in libertate.

Daca ti-a placut acest articol, poti urmari HotWeek.ro si pe Facebook, Twitter sau Google Plus!

 

Articole asemănătoare

Valery Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București: Siguranța României depinde de implicarea pe care o va avea în războiul din Ucraina

Ioana Badulescu

Carmen Iohannis, o prezenta eleganta la intalnirea cu presedintele Portugaliei de la Cotroceni

Lucy Ionesco

Ministrul Achim Irimescu, dezvaluiri despre banii care au luat drumul Elvetiei de pe vremea lui Basescu

Lucy Ionesco