Ponta, la bilantul MApN: Ma intreba daca scenaristii House of Cards stiau ca Romania face parte din proiectul scutului antiracheta
Politica

Ponta, despre economia Romaniei: Va merge bine daca nu ne conving rusii sau prostia sa facem o mare criza

Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca economia Romniei merge bine si va merge si in continuare bine cu noile masuri adoptate, insa asta daca „nu ne conving rusii, prostia sau foamea oarba de putere sa facem o mare criza care sa strice tot”.

„Da, economia merge bine si va merge bine cu noile masuri adoptate daca nu ne conving rusii, prostia sau foamea oarba de putere sa facem o mare criza care sa strice tot”, a spus Victor Ponta.

Liviu Dragnea ii cere lui Victor Ponta sa se intoarca in tara, pentru Guvern si pentru partid

Victor Ponta a mai scris, in postarea sa, ca „partea de autostrada de la Nadlac” va fi inaugurata „pana pe 15 iulie (probabil inaintea vecinilor)” si a subliniat ca „se discuta majorarea treptata si predictibila a veniturilor pentru medici si profesori”, adaugand ca spera sa fie stabilitate pentru a fi aplicate.

„Da, chiar maine se discuta majorarea treptata si predictibila a veniturilor pentru medici si profesori / sper sa avem stabilitate si liniste sa le punem in practica!”, a mai afirmat Ponta pe Facebook.

Articole asemănătoare

Biroul Electoral Central a anuntat noi rezultate oficiale partiale dupa alegerile europarlamentare din 26 mai

Lucy Ionesco

Gabriela Firea, despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale

Ioana Badulescu

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, prezentat in sondajele partidului. Tariceanu are sanse tot mai mici sa fie candidatul coalitiei

Lucy Ionesco