Ponta despre rectificarea bugetara: Avem mai multi bani la buget datorita romanilor, a ANAF si a politicilor fiscale de succes

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 23, 2015 15:23

Ponta despre rectificarea bugetara: Avem mai multi bani la buget datorita romanilor, a ANAF si a politicilor fiscale de succes

Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, ca rectificarea bugetara pozitiva este meritul romanilor care au muncit mai mult, al ANAF si a politicilor fiscale de succes implementate e Guvern. Puteti citi mai jos postarea integrala a lui Victor Ponta.

Avem o ‪#‎rectificare‬ bugetară pozitivă – suntem pe excedent, avem mai mulți bani la buget și este meritul românilor care au muncit mai mult, al ANAF-ului, al politicilor fiscale de succes pe care le-am implementat! Toate instituțiile publice care au solicitat sume suplimentare le-au primit, iar ținta de deficit bugetar este de 1,86%.

Pentru ‪#‎Sănătate‬ am alocat 360 mil. lei care acoperă majorarea salariilor cu 25% și cheltuielile cu medicamente și programele naționale. ‪#‎Educația‬ a primit 270 mil. lei pentru finanțarea învățământului superior și programul de burse. De asemenea, am alocat toți banii solicitați de profesori, judecători și funcționari publici pentru plata titlurilor executorii, ca să finalizăm plata anul acesta.

Am alocat și sumele pentru ajutorul de minimis pentru IMM-uri, pentru sprijinul celor din agricultură și multe altele.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.