Ponta: Gandirea de mafiot a @Cartelului de la Teldrum se duce si la “sustinatori” din presa

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 15, 2017 18:07

Ponta: Gandirea de mafiot a @Cartelului de la Teldrum se duce si la “sustinatori” din presa

Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook: “Gandirea de mafiot a @Cartelului de la Teldrum se duce si la “sustinatorii” lor din presa🤗! Minciuni oribile prin care sa ascunda coruptia Grupului lui Dragnea.

1. Dosarul penal al lui Dragnea are la baza o sesizare oficiala a OLAF / noi doar am fost citati toti 5 ca martori / daca ne-am prezentat in urma citarii inseamna ca suntem “tradatori”

Update- cand am cerut eu sa fiu martor si am mers la ICCJ in dosarul “Referendumul” sa spun ca Dragnea e nevinovat nu mai eram “tradator” sau “turnator” mincinosilor?

2. Am spus toti adevarul – sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru
3. Ca martor nu poti sa invoci dreptul la tacere – asta poate face doar Dragnea ca suspect
4. Propagandistii “Cartelului” tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori si am spus cinstit ce stim – nu era mai simplu sa spuneti daca Dragnea = Teldrum?
5. Acest linsaj mediatic pe bani multi nu poate sa ascunda nici milioanele din fonduri europene, nici Lacul Belina, nici casa din Brazilia ! Asa ca la ce foloseste aceasta minciuna organizata de Dragnea?
6. Cica nu stiu cand am fost audiati?!?! am intrat si am iesit prin fata si a dat toata presa asta / si cand am spus ca am fost toti audiati ca martori intr-un dosar din 2014 tipau toti ca apucatii ca nu e asa! Propaganda dauneaza grav gandirii”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.