PSD a confirmat participarea la consultarile de la Cotroceni
Politica

Ponta, multumit ca noul Cod Fiscal a fost aprobat: Sunt un premier mandru si fericit

Premierul Victor Ponta a reactionat imediat ce noul Cod Fiscal a fost adoptat de Parlament. Aflat in Turcia, unde se recupereaza dupa operatia suferita zilele trecute la genunchi, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca este un „premier mandru si fericit”.

„A fost adoptat noul Cod fiscal!!! Sunt un premier mandru si fericit – USL si-a indeplinit azi toate promisiunile economice si sociale!!!!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook, intr-un update la postarea pe aceeasi tema din cursul diminetii. Proiectul de Cod fiscal a fost aprobat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, for decizional, cu 306 voturi pentru, 2 impotriva si o abtinere.

Vezi si: NOUL COD FISCAL a fost adoptat de Parlament. Printre modificarile la Codul Fiscal: Reducerea TVA din ianuarie 2016

In mesajul sau de pe Facebook, Victor Ponta isi exprimase regretul ca nu poate fi in Parlament la votul dat pe noul Cod fiscal prin care cota standard de TVA va fi stabilita la 19%.

„Azi este o zi extraordinara pentru economia Romaniei si pentru toti cetatenii sai – la ora 15,00 Camera Deputatilor voteaza Noul Cod fiscal propus de Guvernul pe care il conduc/ prin acord politic si cu Opozitia cota standard de TVA va reveni la 19% (asa cum era inainte de decizia catastrofala de marire la 24% luata in 2010 de Basescu – Boc – Predoiu si restul PDL)! Regret ca nu pot fi azi la acest vot istoric, dar le multumesc anticipat tuturor colegilor deputati care vor participa si vor sustine azi acest Nou Cod fiscal!!!”, aratase Ponta, miercuri, pe Facebook.

Articole asemănătoare

Kovesi cere CSM sa faca verificari dupa declaratiile facute la Parlament de Tariceanu

Lucy Ionesco

Basescu vs Gadea, batalia politica se da in audiente tv

Lucy Ionesco

Olguta Vasilescu: Iohannis spune ca a venit PSD sa gazeze romanii. Ca neamt, sa vorbesti de gazare trebuie sa ai mult curaj

Ioana Badulescu