Ponta, reactie la Brexit: E nevoie de lideri puternici sa repare ce s-a stricat. S-a votat impotriva unui sistem arogant

Bogdan
By Bogdan iunie 24, 2016 13:28

Ponta, reactie la Brexit: E nevoie de lideri puternici sa repare ce s-a stricat. S-a votat impotriva unui sistem arogant

Fostul premier Victor Ponta a reactionat pe pagina sa de Facebook la decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana. In opinia sa, Brexitul Regatului Unit este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, acum fiind nevoie mai mult ca oricand de lideri politici puternici si cu viziune care sa repare ce s-a stricat.

Ponta mai sustine ca britanicii au votat asa cum voteaza si francezii pentru Marine LePen sau americanii pentru Donald Trump, adica impotriva Establishmentului, impotriva unui Sistem arogant si atotputernic care ii ignora.

“Este cel mai greu moment din istoria UE. Acum e nevoie mai mult ca oricând de câțiva lideri politici puternici și cu viziune care să repare ce s-a stricat (nu doar prin votul de ieri, ci în mulți ani). Ce păcat că România exact acum are la conducere cei mai inepți și incapabili lideri din ultimii 25 de ani!

Sunt convins că britanicii nu sunt anti-europeni. Au votat așa cum votează și francezii pentru Marine LePen sau americanii pentru Trump. De fapt împotriva Establishment-ului, împotriva unui Sistem arogant și atotputernic care îi ignoră și sfidează prea des! Dacă înțelegem asta putem îndrepta răul, dacă nu va fi din ce în ce mai rău!

PS – și da, mare diferență – la ei se respectă rezultatul unui referendum, nu ca la noi în 2012 când liderii UE au ignorat voința populară. Totul se plătește însă!”, a scris Victor Ponta.

HotWeek iti recomanda si: Analist: Romania va avea mult de suferit dupa Brexit. Singura castigata e Rusia

Basescu, reactie la Brexit: Putini dintre britanici au inteles ce au votat. Ce ai facut, David Cameron?

PIETE FINANCIARE POST BREXIT. Lira s-a prabusit la cel mai slab nivel din ultimii 31 de ani. Bitcoin este pe crestere

Cristian Tudor Popescu despre Brexit: Miserupism si egoism national. Un pas spre Europa imperialismului rusesc!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.