-8.6 C
România
17 ianuarie 2021
Procurorul Jean Uncheselu, care il ancheteaza pe Victor Ponta, a fost profesor de sport
Politica

Ponta: Salariile din Educatie si Sanatate trebuie sa mearga in acelasi ritm

Premierul Victor Ponta a declarat ca Educatia si Sanatatea sunt cele doua domenii de interes si de importanta nationala, care trebuie sa mearga impreuna si a promis ca va gasi solutii prin legea salarizarii astfel ca de fiecare data Sanatatea si Educatia sa mearga cel putin in zona salariala in acelasi ritm.

„Educatia si Sanatatea sunt cele doua domenii de interes si de importanta nationala, care trebuie sa mearga impreuna!

Vom gasi solutii prin legea salarizarii in sistemul bugetar, prin aplicarea acordurilor pe care le avem, astfel incat de fiecare data Sanatatea si Educatia sa mearga cel putin in zona salariala in acelasi ritm, sa nu apara discrepante intre profesori si medici sau intre personalul nedidactic si personalul auxiliar.

De acum incolo sper ca de fiecare data tot ceea ce se adauga la ‪#‎Educatie‬ sa fie si la ‪#‎Sanatate‬ si invers!”, a scris prim-ministrul pe o retea de socializare.

Stiri pe aceeasi tema

Reactia premierului Dacian Ciolos la declaratia lui Viktor Orban

Cristiana Petrariu Bota

Topul greselilor din prima fotografie de grup a Guvernului Ciolos

Cristiana Petrariu Bota

Cu cine a facut sex Victor Ponta sau „La Bordel cu micul Titulescu”

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult