Porti deschise la Radio Romania, cu ocazia aniversarii a 89 de ani de la prima emisie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 1, 2017 13:49

Porti deschise la Radio Romania, cu ocazia aniversarii a 89 de ani de la prima emisie

Porti deschise la Radio Romania, cu ocazia aniversarii a 89 de ani de la prima emisie. Ca în fiecare an, Radio România organizează astăzi Ziua Porţilor Deschise. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune – intrarea din Temişana – între orele 10:00 şi 16:00.

Societatea Română de Radiodifuziune împlineşte pe 1 noiembrie 89 de ani. În cadrul evenimentului “Radio România 89”, de la ora 14:00, Big Bandul Radio va susţine un recital la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, în terminalul nou.

Radio România împlineşte miercuri, 1 noiembrie, 89 de ani. La 1 noiembrie 1928, la ora 17, se difuza prima emisiune a Societăţii de Difuziune Radiotelefonică din România, începută cu anunţul: “Alo, alo, aici Radio Bucureşti”.

În prezent, Radio România este cea mai importantă instituţie media din ţară, prin numărul de ascultători care aleg îi zilnic programele sau prin campaniile în care se implică şi prin proiectele sale culturale.

În acelaşi context, Orchestra de Muzică Populară Radio a susţinut ieri un recital de excepţie la Palatul Parlamentului.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.