Mii de oameni au stat la coada toata noaptea pentru a-si lua ramas bun de la Regele Mihai

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 14, 2017 20:55

Mii de oameni au stat la coada toata noaptea pentru a-si lua ramas bun de la Regele Mihai

Mii de oameni din Bucuresti si din toata tara au stat la rand, azi-noapte, pentru a-si lua ramas bun de la Regele Mihai. Peste 17.000 de romani au asteptat la cozi cateva ore pentru a ajunge pret de cateva secunde langa sicriul in care se afla trupul neinsufletit al Majestatii Sale. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea, iar vineri dimineata era formata in continuare din sute de persoane.

In noaptea de joi spre vineri, Palatul Regal a ramas deschis pentru ca toti cei aflati la cozi sa poata sa ii aduca un ultim omagiu Regelui Mihai, iar mii de oameni au trecut pe la catafalcul Majestatii Sale. Cu flori si cu lumanari in mana, oamenii au stat la rand pana la opt ore, coada intinzandu-se pana la Sala Palatului, pe mai multe randuri.

Unii dintre oamenii aflati la coada au venit imbracati in costume populare. “Este atata lumea aici. Este putin prea tarziu, pentru ca regele nu mai este. Toata lumea a venit aici pentru regele nostru”, a spus o femeie.

Pe parcursul noptii, Garda de Onoare s-a schimbat de mai multe ori. Angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala au impartit ceai si supa oamenilor care au asteptat la rand.

Vineri dimineata, sute de oameni asteptau in continuare la rand pentru a se putea reculege la catafalcul regelui Mihai.

STIRE INITIALA – Portile Palatului Regal nu se vor inchide in noaptea de joi spre vineri pentru ca miile de oameni care stau la coada sa-si poata lua ramas bun de la Regele Mihai. Casa Regala a anuntat ca, in aceasta noapte, portile la Palatul Regal vor fi deschise toata noaptea. 

Portile Palatului Regal nu se vor inchide in noaptea de joi spre vineri, pentru ca toti cei care doresc sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai sa o poata face.

Anuntul a fost facut de Biroul de presa al Casei Regale. Mii de persoane, de toate varstele, asezate pe mai multe randuri, stau la coada, la aceasta ora, asteptand sa se reculeaga la catafalcul Regelui Mihai I.

In jurul Palatului Regal se afla o multime de oameni, care doresc sa-si ia ramas-bun de la Rege, iar coada se intinde pe Calea Victoriei si pe bd. Stirbei Voda pana in fata Salii Palatului.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns miercuri seara, in jurul orei 20,20, la Palatul Regal din Bucuresti, unde, pana sambata, cei care l-au admirat pe fostul suveran ii pot aduce un ultim omagiu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.