CE: Premierul Dancila va merge la Bruxelles, saptamana viitoare, unde se va intalni cu sefii Comisiei Europene
Lifestyle

Poti castiga o excursie la Bruxelles! Concurs de idei dedicat tinerilor

Un concurs de idei dedicat tinerilor pune la bataie un premiu constand intr-o excursie la Bruxelles. Europarlamentarul Siegfried Muresan, vicepresedinte al Comisiei pentru bugete din Parlamentul European (PE), a lansat un concurs de idei care se adreseaza tinerilor cu tema „Cum ne pregatim de Revolutie?/ Piata muncii si a patra revolutie industriala”. Premiul consta intr-o excursie de trei zile la sediul Parlamentului European din Bruxelles.

Schimbarile generate de a patra revolutie industriala se vor resimti in urmatorii ani in toata lumea, inclusiv in tara noastra. Studiile arata ca 60% din locurile de munca ale Romaniei sunt vulnerabile la schimbarile tehnologice generate de aceasta noua revolutie, aminteste Siegfried Muresan, intr-un comunicat remis Ziare.com.

„Concursul le va oferi tinerilor romani doua oportunitati importante pentru cariera lor. In primul rand, vor intra in contact cu noutatile de pe piata muncii din Romania si din Uniunea Europeana pe care se pregatesc sa concureze in urmatorii ani si, in al doilea rand, vor dezbate viitorul pietei muncii comunitare chiar in forul democratic al Europei, Parlamentul European”, potrivit sursei citate.

Citeste si: Hallstatt, cel mai frumos oras din Austria si cel mai vechi asezamant din Europa. FOTO

Turism pentru persoanele singure. Te intorci din vacanta nu doar cu amintiri frumoase, ci si cu prieteni noi

Ce trebuie sa faci ca sa poti participa la concurs? E necesar sa ai intre 18 si 30 de ani si sa redactezi un eseu de maximum 6.000 de semne cu tema „Cum ne pregatim de Revolutie?/Piata muncii si a patra revolutie industriala” pe care sa-l trimiti alaturi de un CV in format Europass la adresa office@siegfriedmuresan.eu pana la data de 21 martie 2016, ora 22:00.

Vor fi desemnati 16 castigatori care vor merge in excursie la Parlamentul European din Bruxelles, Belgia. Acestia vor fi anuntati pana la data de 28 martie 2016, urmand ca vizita la Parlament sa se desfasoare in perioada 18 – 20 aprilie 2016.

Articole asemănătoare

LA MULTI ANI, ROMANIA! Ce mesaje le poti trimite prietenilor de Ziua Nationala a Romaniei

Lucy Ionesco

VISUL REGELUI, EPISODUL 39: Chunchu impiedica izbucnirea unui razboi intre Silla si Gogureyo

Bogdan

CASTIGATOR NEXT STAR, 20 martie: Daniela Negoita, cea mai tare rapperita din Romania. VIDEO

Lucy Ionesco