POZITII SPECTACULOASE DE SEX. Invata sa faci sex in pozitia TIGRUL. Femeile o adora!

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 5, 2016 22:36

POZITII SPECTACULOASE DE SEX. Invata sa faci sex in pozitia TIGRUL. Femeile o adora!

POZITIE SEX TIGRUL. Pozitia sexuala TIGRUL este “sora” celebrei DOGGY SYLE, pozitie care ocupa un loc pe podiumul preferintelor oricarui cuplu de indragostiti. In aceasta pozitie femeia ingenuncheaza si se sprijina cu mainile pe partea superioara a picioarelor.

POZITIE SEX TIGRUL. Numele acestei pozitii sexuale este dat de faptul ca femeia are capul usor aplecat iar postura ei aminteste de cea a unei tigroaice, in timpul imperecherii.

POZITIE SEX TIGRUL. Barbatul sta tot in genunchi, in spatele partenerei, avand posibilitatea de a o apuca de solduri de a o penetra cu miscari spasmodice. Acest lucru este usor de facut in pozitia Tigrul caci in timpul actului sexual femeia are suficienta stabilitate incat sa reziste penetrarii.

POZITIE SEX TIGRUL. Avantajele pozitiei Tigrul
POZITIE SEX TIGRUL. Pozitia este una extrem de erotica de vreme ce barbatul are privelistea fundului sexy al partenerei sale si, mai mult ca in cazul altor pozitii, poate vedea vaginul femeii, prin urmare are posibilitatea de a o stimula suplimentar.

CITESTE SI: Pozitia 69, preludiu sau act sexual in sine?

POZITIE SEX TIGRUL. In cazul in care calitatile fizice ii permit, barbatul poate penetra cu putere si cu un ritm foarte rapid, lucru care justifica pe deplin numele acestei pozitii sexuale.

POZITIE SEX TIGRUL. Pentru ca “Tigrul” ii permite femeii sa se sprijine cu bratele, barbatul nu trebuie sa-si faca griji ca o impinge cu greutatea lui. Isi poate folosi mainile la lucruri care sa sporeasca placerea actului sexual: poate atinge zonele erogene ale partenerei sau ii poate ghida miscarile cu atingeri pline de blandete.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.