Precizari despre starea de sanatate a Regelui Mihai, dupa informatiile ingrijoratoare vehiculate de unele publicatii

Bogdan
By Bogdan august 29, 2016 18:09

Precizari despre starea de sanatate a Regelui Mihai, dupa informatiile ingrijoratoare vehiculate de unele publicatii

Biroul de presa al Majestatii Sale a facut o serie de precizari, luni, despre starea de sanatate a Regelui Mihai, dupa ce in spatiul public au aparut in ultimele ore o serie de informatii ingrijoratoare in aceasta privinta. Potrivit unui comunicat de presa, Regele Mihai are actualmente o stare de sanatate stabila, dar este intr-un moment de mare durere sufleteasca.

In document se mai precizeaza ca Regele Mihai se afla inconjurat de dragostea si respectul tuturor si este ingrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanti. Totodata, Casa Majestatii Sale subliniaza ca a luat cunostinta cu dezamagire de afirmatiile si speculatiile aparute in cateva publicatii cu privire la starea de sanatate a Regelui Mihai.

“La Palatul Episcopal din Curtea de Argeș, principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestății Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor, se accentuează. Orice alte afirmații, speculații sau supoziții sunt neadevărate”, precizează Biroul de presă al Majestății Sale.

De asemenea, sursa citată menționează că orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va face obiectul unui buletin de sănătate transmis public, așa cum Biroul de presă a făcut de fiecare dată.

Conform relatărilor presei, protosinghelul Caliopie de la Curtea de Argeș ar fi declarat, într-un interviu, că principele Radu i-a transmis că starea de sănătate a Regelui Mihai este într-o continuă degradare și că ”semnalele nu sunt pozitive”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.