Felix Banila este noul procuror-sef al DIICOT, presedintele Iohannis a semnat astazi decretul
Politica

Precizari dupa ce Administratia Prezidentiala a trimis decretul de desemnare a premierului Dancila cu o greseala

Palatul Cotroceni a oferit explicatii după ce a trimis la Monitorul Oficial decretul de desemnare a premierului Viorica Dancila cu o greaseala, mai exact fara unul dintre prenumele europarlamentarului – Vasilica.

Potrivit unei precizari oferite pentru stiripesurse.ro, Administratia Prezidentiala sustine ca „in articolul unic se va scrie doamna Vasilica-Viorica Dancila, in loc de doamna Viorica Dancila”, precizand ca indreptarea acestei erori nu este de natura sa afecteze continutul decretului emis si valabilitatea documentului.

„Administrația Prezidențială a transmis în cursul acestei zile către Monitorul Oficial o rectificare a Decretului nr.55/2018 privind desemnarea candidatului la funcția de prim-ministru, cu următorul conținut:

“În articolul unic se va scrie doamna Vasilica-Viorica Dăncilă, în loc de doamna Viorica Dăncilă”. Îndreptarea acestei erori materiale nu este de natură să afecteze conținutul decretului emis și, implicit, valabilitatea acestuia”, precizează Administrația Prezidențială, pentru stiripesurse.ro.

Articole asemănătoare

Dominic Fritz a anuntat rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus

Lucy Ionesco

Pe fondul unei crize a fortei de munca, Guvernul a stabilit numarul de lucratori straini pentru anul 2020

Lucy Ionesco

Andrei Chiliman, urmarit penal intr-un nou dosar de abuz in serviciu

Lucy Ionesco