Mai multi prefecti si subprefecti au fost demisi sau numiti cu caracter temporar in sedinta de Guvern de miercuri, 18 decembrie 2019
Politica

Prefecti si subprefecti schimbati sau numiti in functie in sedinta de Guvern din 6 decembrie

Schimbări la nivelul conducerilor unor prefecturi. Guvernul a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți. 

Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Brăila, de către Mădălina Cochino. O altă hotărâre vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Brăila de către Paladi George-Adrian.

Totodată, alte două hotărâri vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Galați, de către Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilității pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din funcția publică de prefect al județului Galați în funcția publică de inspector guvernamental.

O altă hotărâre prevede încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Botoșani de către Beclea Daniela. De asemenea, Lozneanu Daniela-Petronela va exercita, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de subprefect al județului Botoșani.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

Stiri pe aceeasi tema

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi in plen si votata sambata

Ioana Badulescu

Alina Gorghiu este insarcinata. Copresedintele PNL s-a maritat de curand in secret

Cristiana Petrariu Bota

Marinescu, consilier prezidential: Noul Cod Fiscal nu a avut acordul FMI

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult