Premier: Restrictiile la libera circulatie se vor elimina dupa 15 mai, dar vor trebui respectate niste reguli

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 24, 2020 11:52

Premier: Restrictiile la libera circulatie se vor elimina dupa 15 mai, dar vor trebui respectate niste reguli

Restrictiile la libera circulatie se vor elimina dupa data de 15 mai, insa  vor trebui respectate niste reguli de distantare fizica. Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, ca desi oamenii se vor putea plimba si nu vor mai avea nevoie de declaratie, dupa 15 mai, vor exista si anumite restrictii. Se va respecta in continuare distantarea sociala si plimbarile vor fi admise, dar in grupuri de maxim 3 persoane.

Potrivit premierului, dupa ridicarea restrictiilor, populatia va trebui sa respecte niste reguli, reguli de distantare fizica, sa nu stea in grupuri mai mari de 3 persoane si sa poarte masca.

„Anuntul presedintelui este clar. Se vor elimina restrictiile la libera circulatie. Cetatenii se vor putea misca liber, vor putea iesi din casa. Aceasta masura se aplica tuturor cetatenilor, inclusiv a celor de peste 65 de ani. Sigur ca vor trebui respectate niste reguli, reguli de distantare fizica, sa nu stea in grupuri mai mari de 3 persoane, sa poarte masca. Sa poarte masti la birou, spatii comerciale, mijloace de transport in comun, la locul de munca”, a spus Orban la postul B1 TV.

Premierul a precizat ca vor fi gasite solutii pentru a permite achizitionarea de masti si pentru persoanele vulnerabile sau cele cu venituri mici.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.