Partidul lui Ciolos va lua din voturile PNL, considera politologul Stelian Tanase
Politica

Premierul Ciolos va efectua o vizita oficiala in SUA, unde se va intalni cu Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala in Statele Unite, la sfarsitul saptamanii viitoare, urmand a se intalni la Washington cu vicepresedintele american Joe Biden, dar si cu alti inalti oficiali din executivul SUA.

Vizita lui Dacian Ciolos in SUA este precedata de o deplasare oficiala pe care care premierul Ciolos o va face in Germania la sfarsitul acestei saptamani.

Vizita premierului in Statele Unite va avea loc in perioada 22-25 mai si mai cuprinde intalniri cu ministri si oficiali americani.

Premierul Ciolos va avea intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si cu membri ai comunitatii romanesti din zona Washington.

Scopul vizitei este evidentierea succesului Parteneriatului Strategic cu SUA in domeniul securitatii, precum si extinderea parteneriatului pe dimensiunea economica.

Din delegatia oficiala vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache, si secretarul de stat, Manuel Costescu, Departamentul pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat.

Articole asemănătoare

Daniel Constantin, nemultumit de situatia din agricultura: Am luptat sa trecem Legea irigatiilor, acest Guvern nu a miscat un ac!

Lucy Ionesco

Iohannis este „aproape hotarat” sa convoace un referendum odata cu alegerile europarlamentare din 26 mai

Lucy Ionesco

Ce afaceri are Gabriel Vlase, nominalizat de Iohannis la sefia SIE. Deputatul PSD este audiat astazi in comisiile de specialitate din Parlament

Ioana Badulescu