11.7 C
România
27 septembrie 2022
Politica

Premierul Dacian Ciolos, huiduit la Iasi de Ziua Unirii

Premierul Dacian Cioloş nu a avut parte de o primire prea bună la Iaşi, acolo unde a participat la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor. Antena 3 transmite că Ciolos a fost huiduit de cei prezenţi in Piata Unirii din Iasi.

Dacian Cioloș a declarat că România este alături de Republica Moldova, iar guvernul de la București reconfirmă sprijinul pentru aspirațiile cetățenilor acestei țări.

Şi preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş au fost întreruţi în timpul discursurilor de mai mulţi oameni care au scandat pentru unirea cu Republica Moldova.

Iohannis, discurs la Iasi de Ziua Unirii: Revin cu mare bucurie de fiecare data in orasul vechilor zidiri, o creatie a vechii Moldave

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş sunt prezenţi la Iaşi, duminică, la manifestările organizate de Ziua Unirii.

Aproximativ 6-7.000 de persoane s-au adunat, diminică, în Piaţa Unirii, din Iaşi, la manifestările organizate cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române, iar la ora transmiterii ştirii preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au ajuns în piaţă.

Related posts

SONDAJ ISS POL: Cu ce partid ar vota romanii daca s-ar organiza alegeri anticipate

Lucy Ionesco

STENOGRAME. Alina Gorghiu ar fi semnat o lege la comanda lui Mihail Vlasov

Lucy Ionesco

Ministrul Muncii: Guvernul mai are nevoie de bani de pensii. De ce? Pentru ca in iulie a aparut o noua lege privind grupele 1 si 2 de munca

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult